2777
2789
عنوان

نامزدم جلو خانوادش بهم گفت کوتوله

| مشاهده متن کامل بحث + 111677 بازدید | 821 پست
واییییی خدا بکشت🤣🤣🤦🏻‍♀️

😂😂😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
مگه قدت چنده ولی حرف خیلی زشتی زده دیگه ازاین به بعد اونایی که شنیدن توی ذهنشون میمونه

آره از این عصبی ام چیزایی گفت که تو ذهن بقیه میمونه

_تو یه استکان چای بهم بده خودم بلدم چطور باهاش خوشحال زندگی کنم ....                                                         +با یه استکان چای فقط؟!                                                     _نه گفتم "تو" یه استکان چای بهم بدی....                                  کاربر سال ۹۸ هستم💛.....       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم داشتم شاخ درمی‌آوردم انقد تحقیرم کرد آخرشم اسمشو گذاشت شوخی می‌گفت قد مامانم قشنگه ن تو مامانش ...

وای باورم نمیشه چند سالشه انقدر بچهههه هست 

خدایی میخوای با این یم عمر زندگی کنی؟ 

الان در حد ظاهر تحقیرت میکنه بعدا برین زیر یک سقف دیکه بببین چقدررر تو رو با بقیه مقایسه کنه و نقصهاتو جلو بقیه بگه و تحقیرت کنه 

تو این سرما رفتی پتو شستی براشون 

خدایی خودت خودتو تحقیر کردی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

چه رفتار بچه گانه ای.

واقعا که. این پسر چند سالشه؟ 

چرا زنش شدی وقتی حتی حرف زدن توی جمع رو بلد نیست؟

مگه از اول تورو ندیده ؟؟ اگه کوتوله بودی خب چرا ازدواج کرد باهات. 

واقعا آدم میمونه.

چن سالتونه؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

عزیزم اینو باید تو دهنش میزدن که نزدن پس این حرف رو پشت سرت فراوون زدن و تو‌مغز شوهرت فرو رفته اگه ک ...

مامانش گفت شوخی کرده باهات 

گفتم من شوخی ندارم راجب این قضیه 

اصن این قضیه شوخی نیست 

ایراد از ظاهر کسی اسمش شوخی نیست 

_تو یه استکان چای بهم بده خودم بلدم چطور باهاش خوشحال زندگی کنم ....                                                         +با یه استکان چای فقط؟!                                                     _نه گفتم "تو" یه استکان چای بهم بدی....                                  کاربر سال ۹۸ هستم💛.....       

بنظرم من تجدید نظر کن تو انتخابت 

نه به خاطر اینکه بهت گفت کوتوله. 

به خاطر اینکه انقدر بی شخصیته که از ظاهرت که دست خودت نیست ایراد میگیره و اعتماد بنفستو میاره پایین و حس ناکافی بودن بهت میده به خودش اجازه میده جلو خانوادش تحقیرت کن اینجور آدم قطعا بی شعوره. 

به زور خودت ننداختی بهش که انتخاب خودش بود خوشش نیومده بود غلط کرد اومد جلو 

عزیزم یکم بیشتر به ازدواجت فک کن 

من چاقم :) مادرشوهرم هر وقت میرفتیم خونشون برای من یه کفگیر برنج میکشید میگفت تو کم بخور چاقی !

با اینکه میدونست عاشق تهدیگ ام برام نمیریخت !

همسرم هیچوقت جوابش رو نمیداد و احترام میذاشت اما جلوی چشمش غذا و تهدیگ خودش رو میریخت تو ظرف من میگفت بخور عزیزم تو تهدیگ دوس داری 🙂

چند بار که همسرم این رفتار رو کرد دیگه خودش حساب کار دستش امد 😅

کاملا درکت میکنم چقدر ناراحت شدی چون مادر شوهر منم جلوی همه همش بهم میگفت چاقی چاقی !

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
سرسنگین نه با قهر و دعوا و سر و صدا برو خونه تونو تا نگفته ببخشید و توبه نکرده از این کارش باهاش قهر ...

دیگه خونشون نمیام عمرا 

دومین باره اومدم 

قد منم اندازه خودته اسی🤣😁

اما پسره ام همچین قد بلند نیستا این قد برا مردا خیلی کوتاه حساب میشه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥