2777
2789

طبیعیه عزیزم اگر پلی کیستیکم دارین که کاملا طبیعیه

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سردی زیاد رحم

نشانه ی فیبروم موجود در رحم

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

من تنبلی تخمدان دارم اینجوریم 

ولی خیلی کم دو تا اینا

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

این لخته‌ها معمولا حاصل تجمع خون و بافت رحم(اندومتر) هستن که موقع ریزش دیواره داخلی رحم دفع میشن تو اغلب موارد لخته شدن خون قاعدگی بخش طبیعی از روند پریود محسوب میشه با این حال تو بعضی افراد ممکنه نشانه‌ای از مشکلات زمینه‌ای مثل اختلالات هورمونی، فیبروم رحمی یا بیماری‌های دیگه زنان باشه

من زیاد دفع میکنم سنوگرافی هم دادم مشکلی نداشتم

کم خون نیستین چون من موقعی که کم خون بودم خیلی شدید اینجوری بودم اصلا وحشتناک بعد که کم خونیم برطرف شد خوب شدم کم پیش میاد اینطوری باشم