2777
2789
عنوان

مردای خودشیفته ی جامعه ی ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 64 پست

من خودم خانه دارم یعنی کار دارم اما شوهرم نمیزاره میگه نمیخام کار کنی اما این حقو بهش نمیدم فردا پاشه بگه ن تو کار نمیکنی من میکنم خرجتو میدم اینا 

خوب اگ اینجور بود شوهر هم باید پوشاک بچشو عوص کنه خونرو تمیز کنه لباسارو بشوره جارو بکشه دستمال بکشه 

غذا بپزه پزیرایی مهمونا درس بچها خیلی کارای دیگ اون موقع یه چیزی ن اینک پاشونو دو متر دراز کنن رو مبل کاری نکنن زبون دارزم باشن 

همین مستقل شید مستقل باشید هم همین مردا مد کردن که طرف خرج خودشم بده 

مثل اون خانومه که شوهرش میگفت لامپ رو تو باید بخری چون تو سوزوندیش کل حقوقش می‌برد تو خونه انقدم خفت و خاری میکشید عصبی شدم گفتم تو که داری خرج اونم میدی موندی چکار میگه بخاطر بچه ولی دروغه گاهی بعضی خفت کشیدن ها اصلا ارزش نداره بخاطر بچه تحمل کنی 

جاری منم همینه میگم وقتی تو در آمدت بیشتر از همسرته حداقل بگو یه سری کارارو تو خونه بکنه ولی اصلا حتی مثلا آب بابد زنش بده دستش 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین مستقل شید مستقل باشید هم همین مردا مد کردن که طرف خرج خودشم بده مثل اون خانومه که شوهرش میگفت ل ...

مستقل باش چیه داریم آب میشیم تازه زحمت کش و مظلوم و بلادیده و زندگی تباه شده مادراشونن نه ما

شوهر من خدایی موقع مهمون کمک میکنه یا مسئولیتو قبول میکنه غذا کبابی ای چیزی میپزه

ولی مدرسه بچه ها کلا گردن منه و خسته میشم

سرکارم میگه نرو 

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اره همین طرز فکرو دارنمیگن مادر و زن خوب فقط مادرای نسل خودموندرصورتی که اون مادر از ترس آبروش و این ...

کدوم مادر، کدوم مظلوم، کدوم از ترس از خودش دفاع نمیکردی جیگر..

مادرای کلاش همین مردا که الان شدن مظلوم هیچی نگو بدبخت ببخشید گه خوردن سرکار که نمیرفتن، درس که نمیخوندن، بچه ها خودشون میرفتن مدرسه و درس میخوندن، پوشک هم که نبود با یه شلوار بچه رو ول کرده بودن بشاش شلوارت خشک میشه تا یاد بگیری،حیاط بزرگی هم دم دستشون بچه صبح تا شب حیاط

کدوم مادر، کدوم مظلوم، کدوم از ترس از خودش دفاع نمیکردی جیگر..مادرای کلاش همین مردا که الان شدن مظلو ...

نه منظور من اینه اگه یه مرد خیانت میکرد، معتاد بود، دست بزن داشت زنش از حق خودش دفاع نمیکرد

سکوت میکرد

اره همین طرز فکرو دارنمیگن مادر و زن خوب فقط مادرای نسل خودموندرصورتی که اون مادر از ترس آبروش و این ...

خودتو بزار جای دخترای زمان مادرشوهر که الان ۷۰سال دارن...تا کلاس پنجم همون بری مدرسه بعدش راحت بشین بخور بخوا (که الان زبونشون درازه که نزاشتن درس بخونم)انگار درس خوندن بازی کردن و کیف کردنه...بع شروع میکردن دید زدن و مخ زدن پسرا تا یکی بگیرشون...نهایتش یه کار خونه میخواستن یاد بگیرن و آشپزی که ماهم بلدیم ولی ما درس و کارم روش بزار

تازه با کسی ازدواج میکرد که استخدام با مزایا و مرده هیچ گونه انتظاری از ذهنش عبور نمیکرد که زنش بره سر کار

نه منظور من اینه اگه یه مرد خیانت میکرد، معتاد بود، دست بزن داشت زنش از حق خودش دفاع نمیکردسکوت میکر ...

میدونم...چرا سکوت میکرد؟ از ترسش فقط نه.از آرمشش هم بود...داشت میخوردو میخوالید و بچه ها هم که تو حیاط یا پیش خواهر و مادر بزرگ مبشدن...صداش دربیاد که باید بره یا خونه باباش بره سر کار یا بشینه درس بخونه بازم بره سر کار

همین الان یه پست دیدم تو اینستا همه مردا میگفتن ما میخوایم زن روسی بگیریم زن ایرانی فلانه 😂 یعنی فک ...

نه فقط برا ما زبونشون درازه...برسن به زن روس میپزن میسابن بچه نگه میدارن بعد میگن خب ما همینیم به زن احترام میزاریم

یه مشکلی که هست وقتی این حرفا رو بزنی اولین نفرایی که میان گارد میگیرن و از مردا دفاع میکنن خوده خان ...

من مخالف حق طلاق نیستم ولی به چه دردی میخوره...با این چیزا خودمونو گول نزنیم...جاری من حق طلاق نداشت گذاشت رفت هیچ کس دنبالش نرفت و طلاق صورت گرفت...تازه این مردای خودشیفته حق طلاق و با دل و جون میدن...میگن همینه که هست نمیخوای، حق طلاق که داری گمشو برو.

انقدررر موزین که میگن حق طلاق و میدم عوضش حقوقمون تو خونه خرج کنیم....تو سرش میدونی چی میگذره.حقوقشو بیاره خرج خونه کنه من با حقوق خودم راحت باشم حق طلاقم با منت میدم.هر وقت نخواست گمشه بره

من مخالف حق طلاق نیستم ولی به چه دردی میخوره...با این چیزا خودمونو گول نزنیم...جاری من حق طلاق نداشت ...

اینجا بحث کارایی حق طلاق نیست بحث اینه که این به هر حال یه حقه که از خانما گرفته شده حالا چرا یه خانم باید از داشتن حق طلاق ناراضی باشه 

درضمن بعضی وقتا مرد زنو طلاق نمیده و چند سال معطل میکنه میگه حتما مهریتو ببخش ولی اگه حق طلاق باشه دیگه این مشکل به وجود نمیاد یا مثلا الان که حق طلاق فقط بل مرده هر وقت دلش خواست میتیونه زنو طلاق بده ولی در اگه زن هم حق طلاق داشته باشه این اتفاق نمیفته در کل فارغ از کارایی داشتن یا نداشتن یه حقه دیگه اگه کارایی نداشت خب چرا مرد داره من بحثم روی اینه که یه سری از زنا ناراحت میشن از اینکه حقوق برابر داشته باشن