2777
2789
عنوان

مردای خودشیفته ی جامعه ی ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 64 پست
دقیقا دختر آگاه نمیخوان ، فقط یکی میخوان بزنن تو سرش عین قدیم و جیک دختر درنیاد

اره همین طرز فکرو دارن

میگن مادر و زن خوب فقط مادرای نسل خودمون

درصورتی که اون مادر از ترس آبروش و اینکه بهش انگ نزنن از حق خودش دفاع نمیکرد و ساکت میموند

این نشونه خوب بودنش نیست نشونه ی ظلم به خودشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان یه پست دیدم تو اینستا همه مردا میگفتن ما میخوایم زن روسی بگیریم زن ایرانی فلانه 😂 یعنی فک میکنن تو روسیم همچی انقد به نفع شونه؟

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

یه مشکلی که هست وقتی این حرفا رو بزنی اولین نفرایی که میان گارد میگیرن و از مردا دفاع میکنن خوده خانما هستن😐

وقتی زنا خودشونو لایق این وضعیت میدونن و نمیخوان حق و حقوقشون یهشون برسه وضعیت همین میشه دیگه

نمونش اینکه مخالفن با اینکه حق طلاق بهشون داده بشه😐

سر درسته شونم سام اصغریه🤣🤣🤣

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خب اینا حق و حقوقایی هس که اسلام بهشون دادهخوشبختنه اطراف ما اینجوری نیس

اتفاقا اسلام اصلاااااا همچین حق و حقوقی به مردا نداده!چرا الکی یه چی میگین وقتی اطلاعی ندارین؟ 

توی اسلام زن حتی وظیفه ای برای شیر دادن به بچه و کارای خونه و آشپزی و ...نداره .نفقه هم باید بگیره .پولش هم صددرصد مال خودشه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

همین الان یه پست دیدم تو اینستا همه مردا میگفتن ما میخوایم زن روسی بگیریم زن ایرانی فلانه 😂 یعنی فک ...

مردا ایرانی به قدری متوهمن که فکر میکنن زنای روس هم خرج اینا رو میدن هم بچه میارن براشون هم کارای خونه رو انجام میدن😂

بعد نمیفهمن دخترای روس جز پول پرست ترینا هستن طرف ساده ترین چیزی که از پارتنرش انتظار داره کیف گوچیه بعد این اسکلا با ماهی ۱۰ تومن حقوق فکر میکنن برن اونجا دخترای روس میفتن دنبالشون 

البته بعد از مهاجرت با این موضوع روبه رو میشن هیچ کس گردنشون نمیگیره مجبور میشن بیان ایران برای ازدواج از بس خودشیفته و کنترلگر و متوهمن