2777
2789
عنوان

سهمیه کنکور 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین برای دانشگاه واسه هر سهیمه پذیرش جدا دارهیعنی تو با کسایی که سهمیه ۵ درصد برای دانشگاه رقابت می ...

مثلا من با ۵ درصد 

حقوق دانشگاه شهید  بهشتی میخام برم خیلی سخته؟ 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

من میگم اگر واقعا کسی که سهمیه داره خونده حق داره اگر نخونده و فقط برای سهمیه که پدرش زحمت کشیده و ب ...

اون قرار نیست جای کسی که درس خونده و سهمیه نداره رو بگیره

اون با کسایی که سهمیه دارن رقابت میکنه

کسایی که سهمیه ندارن هم با کسایی که سهمیه ندارن رقابت میکنن

اونا اینکارو کردن نه من شاید واقعا خدا یه جا بهم شانس داده باشه همینم استفاده نکنم؟

اونقدر تو جامعه ما بی عدالتی هست که استفاده بکنی یا نکنی هم فرقی به حالمون نداره تا بوده همین بوده، تبعیض و شایسته سالاری 😒

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

آسیب ندیده باشه هم زحمت کشیده من خودم میخام تلاش کنم برای مثال ۲ هزار کمکم کنه بقیش باید خودم تلاش ک ...

نمی‌دونم اینکه بله من برای شهدا و جانبازان احترام قائلم چه کم چه پر ولی نمدونم 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

اونقدر تو جامعه ما بی عدالتی هست که استفاده بکنی یا نکنی هم فرقی به حالمون نداره تا بوده همین بوده، ...

والا بی عدالتی همه جا هست 

ولی اینجا اصلا ما کاری با شما نداریم 

ما با هم سهمیه های خودمون رقابت میکنیم 

نه با کسانی که سهمیه ندارن 

آره

به عنوان یه کنکوری دارم میگم درسته که پدر شما زحمت کشیدن برای این کشور ما تا اخر عمر مدیونشونم هستیم ولی جامعه به پزشکو ومعلمو ومهندس بی سواد نیازی نداره بحثه و برتر بودن یه سری فقط بخاطر رزمنده بودن پدرشون ناحقی محضه من نمیگم شما استفاده نکن بلاخره حقیه که قانون بهت داده ولی خب ما تو کنکور با شما رقابت نمیکنیم تو دوتا حوضه جداییم منظور اون خانمم به سهمیه هایی مثله بیستو پنج درصد بوده که واقعا خوردن حق دیگرانه کسیو دیدم که پا رو پا میزاشت هر شب این ور اون ور دندان بابل قبول شد به راحتی با رتبه پنجاه هزار بیا قبول کن و حق بده منی که تلاش کردم با تراز کنکور تیر9500نرسیدم به ارزوم نگذرم از حقم واه ام دنبال اونی باشه که با پنجاه هزار بدون هیچ تلاشی رسید به اون جایگاه

البته این ادمایه سهمیه ای که درس نمی خونن تلاش نمیکنن خیلی سریع از دانشگاه یا اخراج میشن با انصراف میدن خدا جای حق نشسته

البته عزیزه دلم اگر واقعا تلاش میکنی از سهمیت استفاده نکن تو بعضی از تاپیکا خوندم میگفتن حتی قبولی رو سخت تر میکنه

نمی‌دونم اینکه بله من برای شهدا و جانبازان احترام قائلم چه کم چه پر ولی نمدونم

پدر کن رزمنده زمان جنگ 

۲۴ ماه مرز ایران و عراق بوده نیروی هوایی

والا بی عدالتی همه جا هست ولی اینجا اصلا ما کاری با شما نداریم ما با هم سهمیه های خودمون رقابت میکنی ...

همین ک چند درصد از صندلی های دانشگاه به طور جداگونه فقط به شما اختصاص داده شده مشخصه که با ما کاری ندارید:/ 

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

به عنوان یه کنکوری دارم میگم درسته که پدر شما زحمت کشیدن برای این کشور ما تا اخر عمر مدیونشونم هستیم ...

من تلاش میکنم اما از سهمیه هم استفاده میکنم 

سهمیه من ۵ درصده مثل بیست و پنج درصد ها نیست فوقش ۲ هزار کمکم کنه و خودم خیلی باید بخونم ولی شما بزار خودتو جای من خدا یجا بهت شانس داده یکم کمکت کرده همینم بزنم زیرش خودم ؟ 

من تلاش میکنم اما از سهمیه هم استفاده میکنم سهمیه من ۵ درصده مثل بیست و پنج درصد ها نیست فوقش ۲ هزار ...

نه عزیزم حتما تحقیق کن پنج درصد فقط رتبه ارو جابه جا میکنه نه قبولیو