2777
2789
ن باقوز دارم زندگی میکنم🚶‍♀️ ازسوهان ترسیدم

یعنی فقط واسه قوزه؟ 

من هم قوز درآوردم. هم بینیم خیلی صافه. اصلا قوس نداره. 

بیشتر هدفم اینه قوس بده. اگه قوس نمیده منم انجام ندم. چون خیلی میترسم. 

دکترم اصلا هیچی نمیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی فقط واسه قوزه؟ من هم قوز درآوردم. هم بینیم خیلی صافه. اصلا قوس نداره. بیشتر هدفم اینه قوس بده. ...

خااک برسراین دکترا بخدا حالا برا من قوس زیاد اون بالای بینی هم ی قوزگزاشته میترسم برم بدترشه خدانگذره ازشون

خااک برسراین دکترا بخدا حالا برا من قوس زیاد اون بالای بینی هم ی قوزگزاشته میترسم برم بدترشه خدانگذر ...

مال من یه خط صافه.بدون کوچکترین قوس. 

گفت سوهان میکشم درست میشه. ولی سرچ کردم نوشته سوهان فقط برای قوزه. 

موندم چی کنم. 

چندوقته عمل کردین؟ کی قوز درآورد. 

مال من سه ماه بعد چسب قوز درآورد. 

نوکشم افتادس

مال من یه خط صافه.بدون کوچکترین قوس. گفت سوهان میکشم درست میشه. ولی سرچ کردم نوشته سوهان فقط برای قو ...

همون یک ماه بعدمشخص شدقشنگ .ن برای قوس هم میشه اشکال نداره برو انجام بده چندسال دیگ پشیمون نشی ک چرا نرفتی . من حقیقتا ازبیهوشی میترسم واینک بدترنشهه وگرن میرفتم .اخه دکترمم بمن نگفت سوهان .گفت عمل مجدد

همون یک ماه بعدمشخص شدقشنگ .ن برای قوس هم میشه اشکال نداره برو انجام بده چندسال دیگ پشیمون نشی ک چرا ...

شما ترمیم گفته. 

سوهان داخل مطب 40 دقیقه. بابیحس‌ی. 

ولی میگن خیلی درد داره. 

میترسم برم اینمهمه درد تحمل کنم اخرم ببینم ک قوس نداده. 

شما ترمیم گفته. سوهان داخل مطب 40 دقیقه. بابیحس‌ی. ولی میگن خیلی درد داره. میترسم برم اینمهمه درد تح ...

اره دیگ. برو عزیزم اشکال نداره شانستو امتحان میکنی انشالله درست میشه. مث من نباش الان چندساله غصه میخورم پولم ندارم جای دیگ برم ترمیم

اره دیگ. برو عزیزم اشکال نداره شانستو امتحان میکنی انشالله درست میشه. مث من نباش الان چندساله غصه می ...

ای بابا. یعنی اونموقع ترمیم میرفتی رایگان انجام می‌داد. 

نمیدونم باید برم از منشی بپرسم. دکترم اینقد ب اخلاقه جرعت نکردم بپرسم سوهان کشی برای چیه. 

خودش نگا کرد و به دستیاره گفت یه وقت سوهان بده. 

منم اصلا نپرسیدم برا چی. پیش خودم فک میکردم برای قوس دادن. 

ای بابا. یعنی اونموقع ترمیم میرفتی رایگان انجام می‌داد. نمیدونم باید برم از منشی بپرسم. دکترم اینقد ...

پولو ک میدی اون موقع خوبی تحویلت میگیرن خدانکنه ی ایراد بگی طلبکارن ازت فقط. اره اون موقع گفت فقط پول کلینیک . حالا من شوهرم میگ برو همون پیش دکترت بگو درست کنه نمیدونم بعد چندسال قبول میگنه یان .

پولو ک میدی اون موقع خوبی تحویلت میگیرن خدانکنه ی ایراد بگی طلبکارن ازت فقط. اره اون موقع گفت فقط پو ...

اره خیر ندیده ها. الانم من نمیدونم سوهان کشی هزینه داره یا نه. 

مسیرم دوره موندم دوباره چطور برم بپرسم. تلفن هم جواب نمیدن اصلا. 

عصابم از دست خودم خورده ک اون هفته رفتم چرا اینارو نپرسیدم. جالبه یه خانمی هم انجام داده بود ازونم اخه نپرسیدم.

بنظرم شماهم برو بپرس ضرر نداره.بهرحال مریض خودکشی. 

اره خیر ندیده ها. الانم من نمیدونم سوهان کشی هزینه داره یا نه. مسیرم دوره موندم دوباره چطور برم بپرس ...

فکرنکنم هزینه داشته باشع برو حضوری ‌همون روزم انجام بده نترس ب خدا بسپار انشالله درست میشه .. ولی خاهش میکنم بعدش دیگ رو قیافت حساس نشو هرروز نگاه بینیت نکن ک یه ایراد جدید ازش بیاری بیرون ولکن زندگیتو بکن .منم میخام برم واقعا خسته شدم از قوزبینی 

فکرنکنم هزینه داشته باشع برو حضوری ‌همون روزم انجام بده نترس ب خدا بسپار انشالله درست میشه .. ولی خا ...

مرسی. من اصلا حساس نیستم.ولی بقدری بینی بد عمل کرده ک نگو. کلا نوکش جمع نکرده. سرپایینه.قوس نداده. 

هرکی میبینه نمیفهمه عمله.

ایشاله شماهم برو درست میشه 

مرسی. من اصلا حساس نیستم.ولی بقدری بینی بد عمل کرده ک نگو. کلا نوکش جمع نکرده. سرپایینه.قوس نداده. ه ...

برا منم همینه بخدا سوراخا تاب تا بزرگ . نوک بینی پهن وسطش فرورفتگی داره کمی  قوزهم ک داره دیگ رسما ریده . پولم ندارم ترمیم کنم 

برا منم همینه بخدا سوراخا تاب تا بزرگ . نوک بینی پهن وسطش فرورفتگی داره کمی قوزهم ک داره دیگ رسما ر ...

ای بابا. حالا یسر برو پیش دکتر ببین چی میگه. 

منم باکلی ذوق عمل کردم اصلا تغییر نکرده. 

سوراخای منم راستی بزرگتر شده😂