2777
2789
عنوان

سهمیه کنکور 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 49 پست
من تلاش میکنم اما از سهمیه هم استفاده میکنم سهمیه من ۵ درصده مثل بیست و پنج درصد ها نیست فوقش ۲ هزار ...

شاید رتبت از چهار هزار بشه دوهزار ولی با دوهزار سهمیه پمج درصد پزشکی نمیتونی بری 

همین ک چند درصد از صندلی های دانشگاه به طور جداگونه فقط به شما اختصاص داده شده مشخصه که با ما کاری ن ...

ای بابا خسته شدم از بحث سهمیه 

خوب ینی الان من بگم استفاده میکنم 

این قانون تموم میشه؟ سال بعد کلی آدم دیگه استفاده میکنن 

یا همون سال کلی آدم اون صندلی ها رو پر میکنن من نرم یکی دیگه میره قانونیه که گذاشتن اصلا من کسیم که سهمیه ندارم 

باید بپذیرم اینو و هی نگم حرومه و به اونی که داره هم اذیت نکنم بخدا ماهم نخاستیم 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید رتبت از چهار هزار بشه دوهزار ولی با دوهزار سهمیه پمج درصد پزشکی نمیتونی بری

پزشکی چیه 😂

من رشتم انسانیه میخام حقوق بخونم

ای بابا خسته شدم از بحث سهمیه خوب ینی الان من بگم استفاده میکنم این قانون تموم میشه؟ سال بعد کلی آدم ...

ولی من نمی‌پذیرم و راضی هم نیستم، اونایی که همچین امتیازی گذاشتن رو هم هیچوقت حلال نمیکنم 

تمام😘

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

خودت انتخاب نکردی داشته باشی ولی چرا استفاده میکنی؟

پس چرا به عمو و پدر من سهمیه ندادن وقتی تو مرز چند بار تا مرز مرگ رفتن و تیر خوردن؟

اون راست گفته بوده وقتی از هر 40 صندلی دانشگاه 30 تاش مال سهمیه دار ها هس معلومه حرومه

وقتی اونی که سهمیه داره استخدام میشه ولی اونی که نداره استخدام نمیشه معلومه حرومه

تازه جالبه اونایی که سهمیه بالا دارن هر و مر هم حالیشون نیس میان میشن کارمند دولت و با بلد نبودنشون گند میزنن به مملکت چه افراد تحصیل کرده و کاربلدی که بخاطر اینکه یکی سهمیه داشته نتونستن برن سرکار

بعد میان حرف از عدالت علی میزن

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

ینی حرومه؟ 🥲

من نمی‌دونم حرومه یا حلال ، اینو من تعیین نمیکنم !

ولی یادمون نره که امام علی گفتن :

«سوگند به خدا من در تقسیم بیت المال فرزندان اسماعیل را بر فرزندان اسحاق، نیز برتر نمی بینم»

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

خودت انتخاب نکردی داشته باشی ولی چرا استفاده میکنی؟پس چرا به عمو و پدر من سهمیه ندادن وقتی تو مرز چن ...

خوب پدر و عموی شما برن دنبالش ببینن میدن بهشون یا نه 

نمیدونم بخدا وقتی یچیزی بهت بگم من استفاده نکنم یکی دیگه استفاده میکنه قانونیه که هست من نرم یکی دیگه میره 

من رو تحصیل خودم بستم سهمیه اگر باشه و اگر استفاده کنم برای زمانیه که تمام تلاشم کرده باشم بعدش من دانشگاه شهید بهشتی میخام برم تا خودم تلاش نکنم با سهمیه نمیشه من ۵ درصد دارم مثل اون ۲۵ درصدی ها نیست که پا رو پا بزارن قبول شن برای من فرقی نمیکنه نداشتمم مهم نبود ولی حالا که دارم چیزیه که هسته من استفاده نکنم یکی دیگه استفاده میکنه 

از عدالت کجا حرف میزنی؟ اینجا عدالتی نیست باید تک تک ما 

زندگیمونو از کف آسفالت درست کنیم تمام سختی ها و بی عدالتی های زندگی به یه کنکور و دانشگاه ختم نمیشه برای ما هم بی عدالتی هست تا دلت بخاد

من نمی‌دونم حرومه یا حلال ، اینو من تعیین نمیکنم !ولی یادمون نره که امام علی گفتن : «سوگند به خدا من ...

خوب این برای کسیه که تقسیم کرده 

خوب پدر و عموی شما برن دنبالش ببینن میدن بهشون یا نه نمیدونم بخدا وقتی یچیزی بهت بگم من استفاده نکنم ...

رفتن ندادن بهشون 

اوکی

آره سختی هس ولی برای ما صد برابر از شما

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

رفتن ندادن بهشون اوکیآره سختی هس ولی برای ما صد برابر از شما

بخدا قسم من رو سهمیم حساب نکردم 

الان به اندازه شما استرس دارم میکشم 

چون میخام خودم به رتبه ای که میخام برسم 

که بدون سهمیه قبول اون دانشگاه بشم