2777
2789
عنوان

سهمیه کنکور 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 49 پست
بخدا قسم من رو سهمیم حساب نکردم الان به اندازه شما استرس دارم میکشم چون میخام خودم به رتبه ای که میخ ...

موفق باشید ولی از نظر من سهمیه از خون سگ حروم تره

الان همسایه ما 50 درصد جانبازی داره بخاطر اینکه تو سربازی خودش رو با تیر زده بوده خدا زد کمرشون پسر بزرگش رشته های نظری نیاورد الان هم رفته سربازی اگه تجربی آورده بود فقط کافی بود بره سر جلسه کنکور و هیچی جواب نده کم کم پزشکی میاورد ولی خدا از اون بالا زد تو کمرشون یا یکی از قوم هامون سهمیه سوریه داشت بچش کنکورش رو منفی زده بود ولی هم معلمی آورد و نیرو انتظامی و هم سپاه

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

موفق باشید ولی از نظر من سهمیه از خون سگ حروم ترهالان همسایه ما 50 درصد جانبازی داره بخاطر اینکه تو ...

ای بابا من موندم یه سهمیه پنج درصد خوب چیکارش کنم 

واقعا بهش نیاز دارم میتونه کمکم کنه به همراه تلاش خودم 

اما وقتی شما هم اینطوری میگید  دلم نمیخاد استفاده کنم 🤦‍♀️💔

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا من موندم یه سهمیه پنج درصد خوب چیکارش کنم واقعا بهش نیاز دارم میتونه کمکم کنه به همراه تلاش ...

هر جور دوست داری

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

حالا که داری صداشو درنیار دیگه 

نمیخوام چیزی بگم که دل کسی بشکنه ولی خب انقدر چرت و پرت سرهم نکن برا رانتی که بهت داده شده 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
چطور تاثیر نداره ینی؟

نه زیاد برا بعضیا تاثیر عکسم داره علت اینکه به سهمیه پنج درصد پنج دصد قبولیارو میدن یعنی اگر قراره صد نفر حقوق قبول شن قراره پنج نفرش از سهمیه پنج درصد باشه این زمانی خوب بود که مثلا دواطلبای سهمیه پنج درصد سی نفر بودن ولی الان تعداد متقاضیای سهمیه پنج درصد خیلیی زیاد شده و بخاطر همین خیلیا توش قبول نمیشن اگر به خودت اطمنیان داری که حقوق میاری از سهمیت استفاده کن چون تو تغییر دانشگاهت در صورت خوب بود رتبت قطعا تاثیرشو میزاره