2777
2789

اینم آقایون........ مد کردن 

برای اینکه بدون هزینه بدون هیچ تعهدی هر غلطی خواستن بکنن 

همش ضرر و آسیب برای خانما 

بحث آیه هم به کنار 

بحث ارزش و آبرو و احترام خانماس 

ازدواج وصلت خانواده هاس 

بیشتر تو کشورای غربی هست که بنیان خانواده کمرنگه 

البته همونجا هم شرف و تعهد معنی داره 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم آقایون........ مد کردن برای اینکه بدون هزینه بدون هیچ تعهدی هر غلطی خواستن بکنن همش ضرر و آسیب ...

دقیقا

کاش همجنس هام برای خودشون ارزش قائل باشن💔

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

یعنی زندگی زیر یک سقف بدون تعهد محضری

تو ایران مشکل ساز میشه چون که روابط خارج از ازدواج غیر قانونی هست و پس فردا مشکلی پیش بیاد پیگیری قانونیش دشواره

ولی تو کشورهایی که قوانین حقوقی منسجم تری دارند که لزوما محدود به ازدواج قانونی نیست ایده خوبی می تونه باشه 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اینم آقایون........ مد کردن برای اینکه بدون هزینه بدون هیچ تعهدی هر غلطی خواستن بکنن همش ضرر و آسیب ...

اونجا اینطور هست ولی اونهایی که فرهنگ درست دارن نسبت به همون هم تعهد دارن 

ولی اینجا  پسرهایی که نمیخوان تعهد داشته باشن دنبال آیت روابط هستن

خلن صیغه هم کنن باز میتونن هر وقت خواستن تموم کنن تو شناسنامه هم نمیره حدالاقل زنا و گناه نیست ولی این ترفند شیطانی دشمنه برای بی بند و باری علنی جامعه ایرانیه که پایبند و معتقد بود الان کشک 

چه داغوون

بشدت اما به عده بشدت روغن فکر این روش رو خیلی خوب می‌دونن و اجرا هم میکنن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

تهشم به پوچی و خودکشی میرسن حتما

شک نکنننن .تو این جور روابط بازنده ی اصلی دختره که هم از احساسش هم تنش سو استفاده شده .پسر که می‌ره پی زندگی واقعی شایدم همچنان همین ازدواج سفید رو ادامه بده چون دیگه نه مجبوره مهریه بنویسه نه خرج عقد و عروسی و تعهدات نرمال یه زندگی واقعی و شرعی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

سلامممم خوبیددددد ؟

سلام دورت بگردم

به خوبی شما نازنین جان 

شما بهترین

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بشدت اما به عده بشدت روغن فکر این روش رو خیلی خوب می‌دونن و اجرا هم میکنن

وای اره

یکیو میشناسم همش تو جمع خانواده اونم مذهبی در این مورد حرف میزنه بدون خجالت😐تازه دخترم هست.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

وای ارهیکیو میشناسم همش تو جمع خانواده اونم مذهبی در این مورد حرف میزنه بدون خجالت😐تازه دخترم هست.

سرش بوی قرمه سبزی میده فکر می‌کنه هر چقدر بیشتر متفاوت باشی از سیر طبیعی جامعه یعنی با کلاس تری و به روزتر 

خلن صیغه هم کنن باز میتونن هر وقت خواستن تموم کنن تو شناسنامه هم نمیره حدالاقل زنا و گناه نیست ولی ا ...

صیغه هم همینه 

اصلا من بشخصه از صیغه بیشتر متنفرم 

در اونصورت هم آقا که چه عرض کنم.... 

باز میره پی یه دختر آفتاب مهتاب ندیده بقولی 

و نتیجه همونه