2777
2789
والا تصمیمی بود که خودم گرفتم نیازی به رضایت خانواده نداشتم فقط اطلاع رسانی کردم بله به این هم فکر ک ...

پس از اون دخترایی هستی که سرخود کار میکنی خانوادت برات مهم نیستن که رضایت بدن یا ندن

به نظر من هیچ ارزش این نداره مفت باهاش تویه خونه زندگی کنم وبهش خیلی راحت سرویس بدم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صیغه هم همینه اصلا من بشخصه از صیغه بیشتر متنفرم در اونصورت هم آقا که چه عرض کنم.... باز میره پی یه ...

کجاش همینه با دقت نخوندی شما مقوله گناه رو چیز کمی حساب میکنید 

گفتم با صیغه حدالاقل گناه و زنا نیست اون دنیا با زناکاران محشور نمیشن و این دنیا گرفتار مشکلات متافیزیکی تو این مورد نمیشن

بهرحال من از اول نظر دیگران برام مهم نبود و هر کاری فکر میکردم درسته انجام دادم اون زمان هم کاملا من ...

تو حتی نظر خانوادت هم برات مهم نبود

من طرف۱بار گفت بیا ازدواج سفید کنیم ریدم بهش۲ماه باهاش قهر کردم واز همه جا بلاکش کردم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

کجاش همینه با دقت نخوندی شما مقوله گناه رو چیز کمی حساب میکنید گفتم با صیغه حدالاقل گناه و زنا نیست ...

همش همونه فرقی نداره 

در ضمن دختر بدون اجازه پدر نمیتونه صیغه محرمیت بخونه 

اما در مورد آقایون که صیغه میکنن 

هیچ فرقی با همون حیوانات که گناه میکنن ندارن 

اونا هم از قماش همونا هستن 

با صیغه سرپوش روی روابط خارج عرف نذارین 

فقط ازدواج دائم شرعی قانونی 

با جشن با مقدمات با تعهدات با خانواده........ 

تا ارزش خانما حفظ بشود 

بقیه اش رفع نیاز مثل حیوانات 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

یعنی زندگی زیر یک سقف بدون تعهد محضریتو ایران مشکل ساز میشه چون که روابط خارج از ازدواج غیر قانونی ه ...

کثافت کاری هیچ جای دنیا اینده خوب و خیر نداره

اینو امار بلای مادران مجرد افسرده ای که مجبورن تک و تنها بچه ای با پدر نامعلوم و فراری رو بزرگ کنن و همینطور امار بالای تولدهای نامشروع در اروپا و امریکا نشون میده

دولت اون بچه رو به رسمیتم که بشناسه و ماهی چندرغاز اعانه هم که بهش بده بازم تفاوتی در بهترشدن حال یه زن ضربه خورده که مورد سواستفاده جنسی قرار گرفته و فرزندانی که بی پدربزرگ میشن و قسمت اعظم جرم و جنایتها در اینده مال اوناست ، نداره

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

همش همونه فرقی نداره در ضمن دختر بدون اجازه پدر نمیتونه صیغه محرمیت بخونه اما در مورد آقایون که صیغ ...

دختری که خانواده داره هم خونه نمیشه اون خانواده نمیگه شب دخترم کجاس

پس دختر نیست و میتونه بدون احازه پدر صیغه بخونه محرم بشه شما محرم و نامحرم براتون یکیه بحثی ندارم 

کلا فلسفه ازدواج رفع نیاز و تداوم نسله چه موقت چه دایم ریپ نزنید چیزی هم نمیخوام ثابت کنم

دختری که خانواده داره هم خونه نمیشه اون خانواده نمیگه شب دخترم کجاسپس دختر نیست و میتونه بدون احازه ...

آهان 

الان متوجه شدم شما هم زن ستیزی و فقط دختر رو صیغه ای و خراب میبینی 

هم ازدواج رو رفع نیاز 

با این اوصاف حیف وقتم که تلف شد برای تایپ 

کلا شما دیدگاه و تفکرتون عجیبه 

احدی نمیتونه نظر منو تغییر بده صیغه ای همون تن فروشی و ازدواج سفید 

من کل خانواده خودم و همسرم مذهبی هستیم 

اما نه از اونا که صیغه شدن رو افتخار بدونن 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

آهان الان متوجه شدم شما هم زن ستیزی و فقط دختر رو صیغه ای و خراب میبینی هم ازدواج رو رفع نیاز با این ...

عمرا خانواده مذهبی باشی که محرم تامحرمی برات فرقی نداره مخاطب من شما نبودید که وقتت حیف بشه کلا متوجه حرف اولم نشدی برات باز کردم دوباره دیدم ن کلا پرتی اتفاقا وقت من حیف شد دارم منظور حرف اولمو بازمیکنم ولی مغزبسته ات باز نمیشه 

باراخره میگم دیگه ریپ نزن چه متوجه بشی چه نشی چون نخونده پاک میکنم

گفتم اونایی که میخوانم تعهدی نداشته باشن و ازاد باشن میرن ازدواج سفید عقل داشته باشن حدالاقل بین خودشون دوتا کلمه بگن محرم بشن گناه نباشه به درست و غلط بودن صیغه کاری ندارم حلال خدا رو حروم کن به من ربطی نداره شرعشو گفتم بعد میگی دختر بدون اجازه پدر نمیتونه صیغه بشه گفتم اون دختری که میره ازدواج سفید میکنه قطعا خانواده نداره که پدرومادرش بگن شب دخترمون کجا مونده و فلان منظورم برای محرم شدن همین دسته دخترها بود که میرن ازدواج سفید میکنن که باکره نیستن گفتم دوتاکلمه بخونن زنا نباشه 

ن اون دختری که پایبند خانواده اس برای چی باید بره به این سمت  دختر این دسته  با اون دسته اول زمین تا اسمون فرق دارن