2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 48651 بازدید | 1138 پست
این تاپیک رو صبح خوندم فک کردم دیگه همه گفتن من چیزی نگم اما الان نظرمو مینویسم:ببین بطور کلی پنهانک ...

ممنون عزیزم نظرتون خیلی جامع بود 

دقیقا خود منم نظرم همینه و از اینکه این پنهان کاری آسیب به زندگیشون بزنه نگرانم 

دقیقا هم برادرم شهامت و یا حتی حوصله بحث و دفاع از خودشو نداره اصلا و کلا شخصیتش اینطوریه حتی با دیگران

ممنون عزیزم نظرتون خیلی جامع بود دقیقا خود منم نظرم همینه و از اینکه این پنهان کاری آسیب به زندگیشون ...

ببین نگرانیت رو میفهمم و حق میدم 

اما واقعا این  رو خودشون دوتا باید بتونن حلش کنن

برادر شما ترجیح میده با استرس و زیر زیرکی کارشو انجام بده خب بده 

اما روزی که معلوم شد هم مسئولیتش رو باید بپذیره 

شما میتونی در حد خواهرش تذکرت رو بدی که فلانی این مدل در شان شما و خانومت نیست و سعی کن صریح باشی ولی باقیشو بسپر به خودش

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم کار برادرت اشتباهه مگه زنش قرار چکار کنه میخواد اعدامش کنه .دلیل ترسش چیه .اگه دلش میخواد به خانوادش پول بده زنش چکاره است .خودشم در آمدش زیاده .چیزی از زندگی زنش کم نمیشه ...فوقش زنش قبول نکنه میخواد چکار کنه .این رفتار برادرتون باعث میشه شما به عروستون دید بدی پیدا کنین 

ببین نگرانیت رو میفهمم و حق میدم اما واقعا این رو خودشون دوتا باید بتونن حلش کننبرادر شما ترجیح مید ...

اتفاقا بهش گوشزد هم کردم عزیزم امیدوارم رابطشون خراب نشه سر این چیزای بی اهمیت 

اتفاقا بهش گوشزد هم کردم عزیزم امیدوارم رابطشون خراب نشه سر این چیزای بی اهمیت

نه خراب نمیشه از پسش برمیان❤️

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بنظرم کار برادرت اشتباهه مگه زنش قرار چکار کنه میخواد اعدامش کنه .دلیل ترسش چیه .اگه دلش میخواد به خ ...

کلا برادر من از بحث و ... فراریه طوریکه خانومش می‌گفت من تا حالا عصبانیت و داد زدنش رو ندیدم تو این همه سال

کلا برادر من از بحث و ... فراریه طوریکه خانومش می‌گفت من تا حالا عصبانیت و داد زدنش رو ندیدم تو این ...

بنظرم اصلا ول کنین شاید همین قایمکی پول خرج کردنش هاش یکم بهش دل و جرائت بده .اگه زنش فهمید فوقش به برادرتون طرفه .بزارین خودشون حل کنن 

حالا سوال اینجاست خانومش برا مادر خودشم هیچ هزینه ای نمیکنه؟

تاپیکو کامل بخونی گفتم اتفاقا که خانومش خیلی برای خانوادش هزینه می‌کنه عزیزم حتی برای مایحتاج زندگیشون

بنظرم اصلا ول کنین شاید همین قایمکی پول خرج کردنش هاش یکم بهش دل و جرائت بده .اگه زنش فهمید فوقش به ...

فعلا که گذاشتیم به عهده خودشون عزیزم انشالله مشکلی پیش نیاد براشون

تاپیکو کامل بخونی گفتم اتفاقا که خانومش خیلی برای خانوادش هزینه می‌کنه عزیزم حتی برای مایحتاج زندگیش ...

چجور خانومش از پول شوهر خرج خانوادش میکنه ولی داداشت این حقو نداره بنظر من داداشت جلو چشم خانومش پول بده مامانت اگه خانومش اعتراض کرد اونم این اجازه رو به خانومش نده که به خانوادش کمک کنه، شاید به اشتباهش پی برد 

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

چجور خانومش از پول شوهر خرج خانوادش میکنه ولی داداشت این حقو نداره بنظر من داداشت جلو چشم خانومش پول ...

عزیزم خب انکار می‌کنه خانومش و میگه اینطور نیست و من خرجی برای خانوادم نمیکنم