2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 48676 بازدید | 1138 پست
عزیزم خب انکار می‌کنه خانومش و میگه اینطور نیست و من خرجی برای خانوادم نمیکنم

چقدر بی وجدان خانومش امیدوارم خدا سرعقل بیارتش 

من خودم والا رابطه خوبی با مادرشوهرم ندارم ولی همیشه به شوهرم میگم هواشو داشته باش چون هرچی باشه مادرش براش زحمت کشیده 

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

چقدر بی وجدان خانومش امیدوارم خدا سرعقل بیارتش من خودم والا رابطه خوبی با مادرشوهرم ندارم ولی همیشه ...

دقیقا چون خود من اینجوریه اخلاقم برام عجیب بود این رفتار زن داداشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا کاری به هیچی ندارم مگه شغلش چیه که ماهی سیصد میگیره؟اصلا مگه کسی هست انقدر درامد داشته باشه.والا اگه من باشم تو یسال بااین درامد خونه و ماشین میخرم بقیه عمرمم میخورمو میخابم

حالا کاری به هیچی ندارم مگه شغلش چیه که ماهی سیصد میگیره؟اصلا مگه کسی هست انقدر درامد داشته باشه.وال ...

واااا یعنی واقعا تا حالا ندیدی کسی اینقدر درآمد داشته باشه؟؟؟

تو تاپیک گفتم عزیزم پزشکه و اتفاقا درآمد برادر من کمه و دوستاش تا ۱ و ۱/۵ درآمدشونه والا

ماهی یه میلیارد؟؟؟؟

آره عزیزم 

یکی از دوستاش خودش ماهی ۱/۵ درآمدشه و خانومش ۲ درآمد داره ماهانه 

حالا این فقط درآمد خودشون از کاره بماند از سرمایه گذاری ها و ... چقدر درآمد دارن

گاهی فکر میکنم یعنی اگه همسر منم اینقدر درآمد داشت منم مثل زن داداشم میشدم یا نه ؟؟؟

اون زنداداشت نیست زنداییته 

آدم به پدرمادرش حق داره کمک کنه ولی خواهر برادر نه 

شما میگی ماهی ۳۰۰ ۴۰۰ حقوقشه ؟ چیکار میکنه مگه ؟

بعد از اون ۴۰۰ فقط ۴۰ میده به زنش چجوری میگی زنش نمیذاره کمک کنه خب بقیه پولا دست داییته اگه خودش بخاد کمک میکنه دیگه پس زنداییت بنده خدا کاره ای نیست

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
آره عزیزم یکی از دوستاش خودش ماهی ۱/۵ درآمدشه و خانومش ۲ درآمد داره ماهانه حالا این فقط درآمد خودشون ...

واای باورم نمیشه  اگه اونا زندگی میکنن پس ماچیکار میکنیم؟ اخه مگه ادم چقد میتونه خرج کنه بقیه پولارو چیکار میکنن اصلا مخم هنگ کرد

اون زنداداشت نیست زنداییته آدم به پدرمادرش حق داره کمک کنه ولی خواهر برادر نه شما میگی ماهی ۳۰۰ ۴۰۰ ...

عزیزم منم منظورم به مادر خودش بود یعنی مادربزرگ من و البته کمک نهههه اصلا چون شکر خدا مادربزرگ من تامینه خودش 

خونه بزرگ جای خوب شهر داره و ...

من فقط برام جای تعجب داشت که میخواد مثلا مهمان کنه بعد چند سال خانواده و مادرش رو چرا باید به خانومش نگه 

تاپیکو کامل میخوندی متوجه صحبتم میشدی قطعا عزیزم 

ضمنا تو تاپیک هم به خیلیا گفتم پزشک هست برای همین درآمدش بالاست شکر خدا

واای باورم نمیشه اگه اونا زندگی میکنن پس ماچیکار میکنیم؟ اخه مگه ادم چقد میتونه خرج کنه بقیه پولارو ...

منم گاها به همین فکر میکنم 🤣🤣

مثلا یهو چند ماه میرم سفر به اروپا و ...

خانومش رژ زیر چند میلیون نداره اصلا و ...

عزیزم منم منظورم به مادر خودش بود یعنی مادربزرگ من و البته کمک نهههه اصلا چون شکر خدا مادربزرگ من تا ...

خب میگم از اون همه حقوق فقط ۴۰ میده به همسرش ۳۶۰ دست خودشه اگه داییت بخاد یواشکی میتونه کمک کنه ربطی به خانومش نداره

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
خب میگم از اون همه حقوق فقط ۴۰ میده به همسرش ۳۶۰ دست خودشه اگه داییت بخاد یواشکی میتونه کمک کنه ربطی ...

بله بخواد که می‌تونه ولی خب مادرش اصلا نیاز نداره به کمک ایشون شکر خدا 

من فقط میگم چرا باید پنهانی باشه همچین چیزی و یه وقت مشکل نشه برای زندگیشون

بله بخواد که می‌تونه ولی خب مادرش اصلا نیاز نداره به کمک ایشون شکر خدا من فقط میگم چرا باید پنهانی ب ...

نه بابا شاید زنش گفته بهشون نگو من میدونم که شرمنده نشن چه میدونم هرکی یجور زندگی میکنه دیگه

منم گاها به همین فکر میکنم 🤣🤣مثلا یهو چند ماه میرم سفر به اروپا و ...خانومش رژ زیر چند میلیون ندار ...

ببین ما حقوقمون ۴۰ تومنه بعد مادرشوهرم تو روی خودم گفت شما حقوقتون خدااا تومنه... بعد اگه اینارو ببینه چی میگه؟خودت شغلت چیه عزیزم.ینی میشه منم یه روزی غرق پول بشم و از مال دنیا بی نیاز بشم؟؟

نه بابا شاید زنش گفته بهشون نگو من میدونم که شرمنده نشن چه میدونم هرکی یجور زندگی میکنه دیگه

بعید می‌دونم با توجه به روحیات و روابطمون با همسرش 

فقط امیدوارم مشکلی پیش نیاد براشون