2777
2789
عنوان

بدون بچه چطور زندگیتون شاد و قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 134 پست
چرا فکر میکنی حتما خوشبخت میشه ؟ شایدم خوشبخت نشد و با دنیا حال نکرد..الان خودمون خیلی زندگی عالی دا ...

شما افسرده ای عزیزم 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله به خواسته ات برسی عزیزم بچه خیلی شیرین من خودم خیلی به آب و آتیش زدم بچه دار شم خداروشکر ک خدا بهم لطف کرد و داد واقعا شیرین می ارزید به تمام سختی ها الان دیگ علم پیشرفت کرده پیگیری کنی به نتیجه میرسی

میشه بیاید تاپیک من؟

سونوی امروزم مشکوک بود دارم از دلشوره می میرم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
مریضی که ربطی به پولداری و سطح فرهنگی و خانوادگی نداره، مگه میشه ادم هیچوقت مریض نشه؟

خب مریض میشه بعد خوب میشه دیگه 

مگه میشه کلا مریض نشد !!🥲🥲

ینی یه نسلو از اومدن به دنیا محروم میکنی چون شاید بیاد دنیا مریض بشه پناه برخدا🥲🥲🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

خب مریض میشه بعد خوب میشه دیگه مگه میشه کلا مریض نشد !!🥲🥲ینی یه نسلو از اومدن به دنیا محروم میکنی ...

اره هنوز که به دنیا نیومده که بگم محروم شده، اخه وجود ما به چه درد این دنیا میخوره؟ فقط امتحان میشیم و گاهی هم مریضی و عذاب.

اره هنوز که به دنیا نیومده که بگم محروم شده، اخه وجود ما به چه درد این دنیا میخوره؟ فقط امتحان میشیم ...

🥲🥲🥲 دوست عزیزم اگر اینجور بود خدا زودتر منقرضمون میکرد هممون یه نقشی تو کار دنیا داریم بدون ما جهان یه چیزی کم داره مطمئن باش خدا تمام محاسباتش میلیمتریه 🥲🫶

خب مریض میشه بعد خوب میشه دیگه مگه میشه کلا مریض نشد !!🥲🥲ینی یه نسلو از اومدن به دنیا محروم میکنی ...

من الان از زمان کرونا حس میکنم تو امتحان الهی هستم و دارم کفاره گناهانم رو پس میدم، یه اب خوش از گلوم پایین نرفته، خوشبختی و شادی و ارامشم پر کشیده رفته، تازه بعد از این که از این جهان رفتم از کجا معلوم که اصلا برم بهشت؟ خودم که فکر میکنم میرم جهنم، چون گاهی پیش اومده غیبت کردم، موهام معلوم بوده، تو بعضی عروسیها سرم لخت بوده، پس فکر نکنم بهشت هم برم، مدام از مردن و جهنم میترسم، یکی رو هم بیارم که اینجوری شه؟ به خدا اگه دست خودم بود اصلا بچه نمیاوردم چه کنم که شوهرم بچه دوست داره. 

🥲🥲🥲 دوست عزیزم اگر اینجور بود خدا زودتر منقرضمون میکرد هممون یه نقشی تو کار دنیا داریم بدون ما جه ...

به نظرخودم که  وجود من به هیچ دردی نخورده، فقط بار اضافی هستم واسه ادما و دنیا، هیچ سودی برای هیچ کسی ندارم. 

الهی عزیزدلم ب امید خدا نی نی دار میشی با نینی قشنگ خودت میری بیرون و کیف میکنید باهم پی اس بازی میک ...

پوشش فقط چشمام گشاد شد ما تهران هستيم و پوشش از لس انجلس راحت تر هست اعتقادات هم كسي به كسي كاري نداره هركس ميخواد ميره مسجد هركس ميخواد با سگش ميره پارك محله 

تهران كه همه ازاد ازاد هستن 😂

به نظرخودم که وجود من به هیچ دردی نخورده، فقط بار اضافی هستم واسه ادما و دنیا، هیچ سودی برای هیچ کس ...

عزیزم همه قرار نیست مادر بشن همه قرار نیست ازدواج کنند....

مادری تقدیری از پیش نوشته‌شده نیست؛ نقشیه که هر زن حق داره اون را انتخاب کنه یا نکنه.

پوشش فقط چشمام گشاد شد ما تهران هستيم و پوشش از لس انجلس راحت تر هست اعتقادات هم كسي به كسي كاري ندا ...

وای چند وقت پیش مریض بودم رفتم پارک مثلا روحیه‌م‌ عوض شه تو یه پارک یه سگی افتاد دنبال من انقدر ترسیدم که خدا میدونه صاحبش هم دو قورت و نیمش باقی بود انقدر ناراحت شدم که با خودم فکر کردم شهرداری حق داره بخواد گیر بده، اخه چرا باید سگشون رو بی قلاده بیارن بیرون. 

به نظرخودم که وجود من به هیچ دردی نخورده، فقط بار اضافی هستم واسه ادما و دنیا، هیچ سودی برای هیچ کس ...

مطمئن باش که اگر بخودت بیای و بری تو مسیر درست 

ودعای حضرت زهرا که میگه خدایا منو خرج چیزی کن که بخاطرش به دنیا فرستادیم یواش یواش راهو پیدا میکنی🫶🥲