2777
2789
عنوان

بدون بچه چطور زندگیتون شاد و قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2061 بازدید | 135 پست
عزیزم الهی خدا قسمتت کنهمنک اینقد صبح تاظهر با ۳۰/۴۰تا بچه سروکله میزنم اصلا دلم بچه نمیخواد ک هیچ ش ...

اره معلما یکم دیر نی نی میارن...

ولی من از بچگییییم عاشق نی نی بودم انقدر عروسک دوست داشتم که مامانم تعجب میکرد.

همیشه دوست داشتم زود مامان بشم ولی هنوز که خدا نداده بهم.

هوف

چه باحال واسه منم همیشه سواله تو بچه چه چیز قشنگی هست که بعضیا انقدر برای داشتنش خودشونو عذاب میدن

یه موجود کوچک ناز که تو به دنیاش میاری از خودته و تمام زندگیت میشه خیلی قشنگه که...

ما زندگیمون خیلی نی نی کم داره. همه چی داره ولی نی نی نداره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره معلما یکم دیر نی نی میارن...ولی من از بچگییییم عاشق نی نی بودم انقدر عروسک دوست داشتم که مامانم ...

الهی ک ب زودی زود خدای مهربون ی نی نی سالم وخوشگل بهت بده عزیزم 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

چند وقت پیش توی بیمارستان یه خانم جوان دیدم پدر مادر پیرشو آورده بود بیمارستان پدرش زمین گیر شده بود ویلچر نشین بود مادرش عمل دیسک کمر کرده بود با عصا راه می‌رفت بیچاره خانمه نمی‌دونست به کدوم برسه اگه چند تا خواهر برادر بودن انقد اذیت نمیشد ایشون که پدر مادرش پیر بودن بعد مرگ پدر مادر با کی میخاد رفت و آمد کنه نه خواهری نه برادری 

عزیزم من هشت ساله داره میره تو۹سال ک ازدواج کردیم خداروشکر خیلی ام زندگیمون شاده بخدا تازه انقدر خود ...

عزیزم خب دقیقا چیکار میکنین میشه بگی؟

ما دیگه میریم بیرون تو خیابون فقط به نی نی های مردم نگاه میکنیم و ذوق میکنیم... 

احساس میکنم هیچی دیگه خوشحالمون نمیکنه.

چی بگم سنمونم کم نیست واقعا...

تفریحمون همینا که گفتمه سینما میریم، پاساژ، خرید، فیلم رستوران... فامیل هم که دورمون نیست بریم خونه‌ش در نتیجه طول روز فقط خودمون دونفر رو میبینیم و واقعا دلمون یه تجربه جدید میخواد.

من 12 ساله ازدواج کردم و بچه ندارم. یعنی خودمون نخواستیم. والا اصلا چیزی کم نیست و عالیه

چیکار میکنین خب که خوشحالین؟ 

چی بگم شاید منم نباید دیگه بهش فکر کنم.

کانالام همه خانمای نی نی دارن. تو فامیل اکثر دخترا باردارن. ماهم سنمون کم نیست.. میترسیم دیر شه. حداقل یکی داشته باشم ببینم سالمیم😢

یه موجود کوچک ناز که تو به دنیاش میاری از خودته و تمام زندگیت میشه خیلی قشنگه که...ما زندگیمون خیلی ...

چی بگم 

نمیگم قشنگ نیست . اما مسئولیت همیشگیش اون قشنگی رو خراب میکنه .. ما هم زندگیمون عالی و کامله ‌. اما هیچوقت جای خالی بچه رو حس نکردیم . برعکس خوشحالم بچه ندارم و راحتم 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

الان یه پسر دارم کلاس چهارمه سه بار اقدام کردم باردار شدم سقط شدن خیییلی دکتر رفتم گفتن هیچ مشکلی ند ...

انشالله که به زودی دامنتون سبز بشه عزیزم

اره واقعا بعضی وقتا هیچ مسکلی نبست ولی نمیشه. ماهم همینطوریم چی بگم

مشکل بچه نیست مشکل در درونته من واقعا بدون بچه زندگی برام خیلی لذت بخش هست و اصلا احساس کمبودی ندارم ...

اخه عزیزم من و همسرم سنمون کم نیست. یه دونه هم نداریم که ببینم بچه دار میشیم اصلا...

وقتی یه چیزی رو نداری برای داشتنش حریص تر میشی انگار..

چی بگم نمیگم قشنگ نیست . اما مسئولیت همیشگیش اون قشنگی رو خراب میکنه .. ما هم زندگیمون عالی و کامله ...

مطمئنی بعدا پشیمون نمیشی؟

کاش حداقل تخمک فریز کنی واسه بعدا...آدم آینده رو که نمیدونه همین امسال تا سال دیگه‌ش نظر آدم عوص میشه...

بارداری بدیش اینه محدودیت سنی داره و این خیلی سختش میکنه😔

عزیزم خب دقیقا چیکار میکنین میشه بگی؟ما دیگه میریم بیرون تو خیابون فقط به نی نی های مردم نگاه میکنیم ...

الهی عزیزدلم ب امید خدا نی نی دار میشی با نینی قشنگ خودت میری بیرون و کیف میکنید باهم 

پی اس بازی میکنیم .تو سرو کله هم میزنیم کشتی میگیریم .یهو ب سرمون میزنه پامیشیم باهم کیک درست میکنیم یهو نصفه شب میریم موتور میشوریم باهم خونه تمیز میکنیم .من خیاطی میکنم نگام میکنه بهم ایده میده باهم فیلم میبینیم ساعت ها یهو باخدا صحبت میکنیم وراجب خدا صحبت میکنیم این مورد تقریبا هرروز هست یعنی همسر من ۶از سرکار میاد ما تا ۸فقط راجب خدا حرف میزنیم و برای داشته هامون دوتایی خداروشکر میکنیم 

یهو میزنه ب سرمون میریم کفیای تخت خوابو میاریم پینک پونگ بازی میکنیم یعنی میخام بگم تااین حد دیووونه ایم خداشاهده وقت کمم میاریم و خیلی کارا و خوش گذرونیای دیگ........ ولی سرخودمونوگرم میکنیم چون بچه دار شدن ی مسوولیت سنگینه تو جامعه ای ک بچه ی من حق نداره حتی برای پوشش و اعتقاداتش تصمیم بگیره نمیارمش 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

مطمئنی بعدا پشیمون نمیشی؟کاش حداقل تخمک فریز کنی واسه بعدا...آدم آینده رو که نمیدونه همین امسال تا س ...

جنین فریز دارم چند ساله

ریسک نکردم اتفاقا 

مخصوصا که تعیین جنسیت هم برام فوق العاده مهم بوده

ولی خب اصلا راضی نشدم انتقال بدم

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چیکار میکنین خب که خوشحالین؟ چی بگم شاید منم نباید دیگه بهش فکر کنم.کانالام همه خانمای نی نی دارن. ت ...

خب خوشحالی یه چیز درونیه عزیزم واقعا کاری نمیکنیم از دورن احساس خلا نداریم هیچکدوممون و این چیزهایی که شما میگین برای ما واقعا عجیبه که تو خیابون محو بچه ها بشیم و ....

مثلا باورت نمیشه امشب صدای نوزاد میومد از خونه همسایه و فکر میکنم مهمونهاشون بودند من اصلا شور و شوق نداشتم صداشو بشنوم عین بقیه صداها بود برام

ولی مطمئنم شما اگر بودی ذهن و فکرت میرفت اونجا و تو خیال میرفتی یا دوست داشتی خودتم این رو تجربه کنی 

ولی من اصلا دوست ندارم چنین چیزی رو تجربه کنم و همینجوری حالم عالیه