2777
2789
عنوان

بدون بچه چطور زندگیتون شاد و قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 134 پست
جنین فریز دارم چند سالهریسک نکردم اتفاقا مخصوصا که تعیین جنسیت هم برام فوق العاده مهم بودهولی خب اصل ...

بازم خداروشکر فکر بعد هارو کردی عزیزم من اینکارم نکردم ☹️الانم‌۲۸سالمه شوهرم ۳۰

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

الهی عزیزدلم ب امید خدا نی نی دار میشی با نینی قشنگ خودت میری بیرون و کیف میکنید باهم پی اس بازی میک ...

همسر من اینطوری نیست اصلا خب.

خیلی درون گراست منم خودم همچین درون گرام نسبتا.

در نتیجه هیچوقت نبوده بشینیم باهم کیک بپزیم یا اینطور کارای بامزه دونفره:(

ما نهایتش میریم پیاده روی خیلی آروم تازه به زور از شوهرم حرف میکشم. یکم ایناش سخته برام ولی خب اخلاقشه دست من نیست...

واسه همین من خیلی خیلی احساس تنهایی دارم مخصوصا که هیچکس از خانواده‌هامون رفت و امد نداریم...

واسه همینا واقعا سخته شرایطم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنین فریز دارم چند سالهریسک نکردم اتفاقا مخصوصا که تعیین جنسیت هم برام فوق العاده مهم بودهولی خب اصل ...

آخی عزیزم🥰

جنسیت چی انتخاب کردی؟

فکر کن الان اون جنین نخودی منتظره بیاد تو رحم گرم و نرم تا رشد کنه ولی فریز نگه‌ش داشتی🥺 اوخیییی🥺

امیدوارم بهترین تصمیم رو در نهایت بگیری

همسر من اینطوری نیست اصلا خب.خیلی درون گراست منم خودم همچین درون گرام نسبتا.در نتیجه هیچوقت نبوده بش ...

الهی میفهممت عزیزم خدارو ب بزرگی و مهربونیش قسم میدم ی بچه ی سالم بهتون بده 🫂

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

من الان ۳۸ سالمه 

همسرم ۴۳ 😬

شما هم انجام بده . من ۳۰ سالگی دنبالش رفتم 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خب خوشحالی یه چیز درونیه عزیزم واقعا کاری نمیکنیم از دورن احساس خلا نداریم هیچکدوممون و این چیزهایی ...

منم قبل ازدواجم مثل شما بودم و حقیقتا وقتی ازدواج کردم رفتارای همسرم و اینکه انقدر نی نی هارو دوست داشت خیلی تاثیر گذاشت روم. 

در کل هم خودم خیلی بچه دوست دارم ولی انقدر همیشه سرگرم بودم که بیخیالش شدم ولی حالا دورم پر مامان باردار و نی‌نی و ایناست و خیلی دلم میخواد.

و یه چیز دیگه اینکه از سنمون خیلی میترسم.. سن شوهرم که خیلی بیشتر از منه و این اختلاف سنی برام خییییلی نگران کننده‌ست مخصوصا که چندماه اقدام داشتیم و نشده.. اصلا نمیدونم توانایی بچه دار شدن داریم نداریم. اینا نگرانم میکنن

من الان ۳۸ سالمه همسرم ۴۳ 😬شما هم انجام بده . من ۳۰ سالگی دنبالش رفتم

خدا بهتون عمر با عزت و پراز خوشبختی بده عزیزم .حتما ممنونم دوست خوبم

اختلاف سنی کم با شوهرت خیلی خوبه واسه همینه کار مشترک دارین باهم. ما اختلافمون ۷ ساله و خیلیه. 

اختلاف سنی کم با شوهرت خیلی خوبه واسه همینه کار مشترک دارین باهم. ما اختلافمون ۷ ساله و خیلیه.

ما تقریبا باهم بزرگ شدیم اخلاقامون باهم یکی شده دیگ من۱۵بودم اون ۱۷باهم دوست شدیم رفت و امد خونوادگی هم داشتیم براهمین مث همیم من کل روز فقط برا خواب و تایم مدرسه پیش همسرم نبودم بقیش همش یا خونمون بودن یا من تو مغازه داییم پیش شوهرم بودم داییم کبابی داشت شوهرم بچه خواهر زنشه منم ک بچه خواهرش میدونست همو دوست داریم همش میبردمون پیش هم 🤣

آخی عزیزم🥰جنسیت چی انتخاب کردی؟فکر کن الان اون جنین نخودی منتظره بیاد تو رحم گرم و نرم تا رشد کنه و ...

راستش هم دختر دارم هم پسر ( البته چند تان )

قصدم یه دختر بود فقط  

دیگه گفتم دارم هزینه و سختیشو‌ میکشم پسرم نگه دارم شاید نظرم عوض شد دوقلو خواستم 

ولی خب اصلا نمیتونم خودمو راضی کنم برای انتقال ‌

مرسی عزیزم انشالله هرچی به صلاحه و خیره واسه مون پیش بیاد☺️

ب امید خدا عزیزم

خدا بهتون عمر با عزت و پراز خوشبختی بده عزیزم .حتما ممنونم دوست خوبم

ممنون قشنگم 

خدا به شما هم برکت و عشق بده 

دنبالش برو که اگه نظرت عوض شد پلی پشت سرت خراب نشده باشه

ما تقریبا باهم بزرگ شدیم اخلاقامون باهم یکی شده دیگ من۱۵بودم اون ۱۷باهم دوست شدیم رفت و امد خونوادگی ...

آخی چه قشنگ

منم زود ازدواج کردم ولی همسرم نه زیاد.

واسه همین خیلی اخلاقیاتش قبل ازدواج با من شکل گرفته بودن. همیشه بهش میگم چرا انقدر دیر ازدواج کردی...

شاید تفکرم سنتی و دمده باشه ولی به نظرم سن کمتر ازدواج عموما شیرین تری دارن البته اگه ازدواج درست باشه‌.

من معتقدم پسر زیر ۲۴ سال دختر هم همون ۲۱ اینا خیلی سن مناسبیه:(

راستش هم دختر دارم هم پسر ( البته چند تان )قصدم یه دختر بود فقط دیگه گفتم دارم هزینه و سختیشو‌ میکش ...

عزیزممم چه قشنگ تصورش کردم🥰

الهی که اون چیزی که به صلاح و خیرته برات پیش بیاد واقعا