2777
2789
عنوان

همه مسخره م میکنن بخاطر دانشگاهم

255 بازدید | 13 پست

من پیام نور زیست سلولی میخونم میدونم هیچ کدومش تاپ نیست ولی نباید هم جلو روم بگن بدرد نمیخوره رشتت مزخرفه کار پیدا نمیکنی دانشگاه ت گوهه مدرکش بدرد نمیخوره و... کاش مردم یکم شعور داشتن به شما چه اخه

مثلا یه یکی گفتم پیام نور میخونم روشو ترش کرد انگار خورد تو ذوقش من نمی‌فهمم واقعا آنقدر دانشگاه مهم ...

از این به بعد کسی اینجوری کرد یکی بزن تو دهنش که دیگه جرعت نکنه با کس دیگه ای همچین رفتاری کنه

پرحرفی نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پیام‌نور خوندم 

ولی خیلی همکلاسیام و آشناهامون که پیام‌نور خوندن سر کارن

منتهی رشتشون بازار کار داره

حقوق و روانشناسی و حسابداری بوده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

وقتی من دانشگاه قبول شدم دختر خالم مسخرم کرد گفت رشتت کفتر پرونیه آخرش بیکاریه رشته ی من کار براش فراوونه  من دلم شکست الان سالهاست که من معلم رسمی شدم البته از طریق اون رشته نه .  به نحوه دیگه ای تلاش کردم و دختر خالم خانه دار شد

سلام عزیز

هر کاری دوست داری و میدونی توش موفق میشی و انجام بده و به خدا توکل کن که بهترین ها برات اتفاق میوفته انشالله

مردم حرفشون چه اهمیتی داره همیشه یه چیزی میگن

هیچکس چندسال دیگه ازت نمیپرسه که مدرکت و از کدوم دانشگاه گرفتی هیچکس

هرکس ازت سوالی کرد با افتخار و اعتماد بنفس بگو که تصمیم گرفتم این کار و انجام بدم 

هیچوقت خودت و رشته و دانشگاهی که میخونی و دست کم نگیر 

بهترین هه رو برات ارزو میکنم انشالله موفق باشی

هرکی میگه پیام نور بدرد نمیخوره خودش بدرد نمیخوره اونم یه دانشگاهه یه محیط علمیه مورد تایید وزارت علومه و میشه با مدرکش هم سرکار رفت هم مهاجرت کرد

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

چرا راست میگن من خیلی ها دانشگاه ملی بودن خانه دارن خانم ها  ولی پیام نور سرکار دولتین استخدامی برا همه یکسانه اونایی که پیام نورن ارشد زودتر قبول میشن و استخدامی چون کل کتاب میخونن ولی آزاد ملی جزوس