2777
2789
ممیشه دعا کنی ازش بخوای بیاد تو خوابم آرومم کنه؟ باهام حرف بزنه؟ خوشبحالت که دیدیش یعنی اون دنیا چهر ...

داریم گلم ببین اون دنیا جسم مثالی داریم یعنی نیازی به اب و غذا و اکسیژن نداریم دردمون نمیاد و چیزی رو از لحاظ جسمی احساس نمیکنیم ولی قیافه همونه یعنی صابر الان با همون قیافه و قد و قامته ولی عملم اثر داره کسی که اعمالش نیک بوده قیافه ش زیباتر نورانی تر و لطیف تره کسی که اعمالش بد بوده نه 

ما زِنده ایم به اَشکِ شوقِ بَعدِ اَندوه ها....🌱🌙

ممیشه دعا کنی ازش بخوای بیاد تو خوابم آرومم کنه؟ باهام حرف بزنه؟ خوشبحالت که دیدیش یعنی اون دنیا چهر ...

من بشدت امیدوار بودم که خوب میشه و واقعا هم ناراحت شدم وقتی شنیدم ولی اون خواب تاحدودی بهم ارامش داد وقتی خودش خوشحاله ماهم فقط غصه خاطرات رو میخوریم

حتی شنیدم میگن اگر اون دنیات خوب باشه اونقدر شاد میشی که اصلا یاد اینحا از نطرت محو میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داریم گلم ببین اون دنیا جسم مثالی داریم یعنی نیازی به اب و غذا و اکسیژن نداریم دردمون نمیاد و چیزی ر ...

پس صابر خوشتیپ تر شده قربونش برم😭کاش منم برم پیشش طاقت این همه دردو ندارم

من بشدت امیدوار بودم که خوب میشه و واقعا هم ناراحت شدم وقتی شنیدم ولی اون خواب تاحدودی بهم ارامش داد ...

ااون دنیا مثل این دنیا غذا و دغدغه و اینا هم داریم؟ یا کلا متفاوته؟ کسی اونجا عاشق میشه؟ ازدواج میکنه؟ 

پس صابر خوشتیپ تر شده قربونش برم😭کاش منم برم پیشش طاقت این همه دردو ندارم

صبور باش صبح میشه این شب

دنیا کلا داره به یه سمت و سویی میره معلوم نیست چی بشه ولی اخر و عاقبت هممون همونجاست تا روز رستاخیز 

ااون دنیا مثل این دنیا غذا و دغدغه و اینا هم داریم؟ یا کلا متفاوته؟ کسی اونجا عاشق میشه؟ ازدواج میکن ...

نه اون دنیا غذا به شکل مادی این دنیا نداریم ما اینجا غذا میخوریم چون بدنمون نیاز داره اونجا بدنی در کار نیست غذای روح اونجا خیرات و دعا وثوابی که از اینجا فرستاده میشه و البته شفاعت امامانم تاثیر بسیاز زیادی داره

ازدواج توی برزخ نیست چون بیشتر حالت حساب کتاب داره توی بهشت چون جسمم داریم ازدواج داریم

پس وقتی جسم نداریم تو برزخ سخته؟

و ببین حتی الان مثلا برای ما و خانواده دل کندن از اون جسم سخته ولی وقتی روح خروج میکنه دیگه روح هیچ تعلق خاطری به جسم نداره الان اگر دردی حس میشه به دلیل وجود روحه وقتی روح خارج میشه و خودش غسل و کفن و خاکسپاری جسم رو میبینه براش کوچکترین اهمیتی نداره 

[QUOTE=400590832]چند وقت برزخ میمونیم؟ چقدر طول میکشه برسیم بهشت و جهنم؟[/QUOTE

تا قیامت وقتی قیامت برسه بازپرسی اصلی اونجاست اونجا دیگه وارد بهشت و جهنم میشیم 

تا اونجا با دنیا وصلیم یعنی هر ثوابی بهمون میرسه و میشه گناهامون اگر حق الله باشه و حق الناس نباشه بخشیده بشه