2777
2789
🥲💔 بمیرم واقعا اون انرژی مثبتش رو میشه از عکساش هم احساس کردحیف از این جوونی که حالا زیر چند متر خ ...

کلمات نمیتونن بیان کنند میزان بهت ادمو 

ادم دلش میخواد کور میشد و همچین ادمایی رو نمیدید که میمیرند

روزایی که گذروند حقش نبود امیدوارم اون دنیا جاش خیلی خوب باشه 

فقط مادرش خیلی گناه داره:) 

مصداق بالابلند مادر بود

ما زِنده ایم به اَشکِ شوقِ بَعدِ اَندوه ها....🌱🌙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلمات نمیتونن بیان کنند میزان بهت ادمو ادم دلش میخواد کور میشد و همچین ادمایی رو نمیدید که میمیرندرو ...

درست میگید،از دیشب تا امروز تاسیانه..

پدر و مادرش واقعا گناه دارن،داغ فرزند مگه سرد میشه..

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

درست میگید،از دیشب تا امروز تاسیانه..پدر و مادرش واقعا گناه دارن،داغ فرزند مگه سرد میشه..

دقیقا پاره تن ادم وقتی ازش جدا میشه خیلی سخته 

پدرش امید و ناامیدی رو باهم تجربه کرد بیچاره

دقیقا پاره تن ادم وقتی ازش جدا میشه خیلی سخته پدرش امید و ناامیدی رو باهم تجربه کرد بیچاره

آره..

بعد چند روز که گفتن امید هست به برگشتش،بعدشم که هممون با خبر فوتش شوکه شدیم..

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

آره..بعد چند روز که گفتن امید هست به برگشتش،بعدشم که هممون با خبر فوتش شوکه شدیم..

خیلی بد بود این بردن لبه پرتگاه امید خیلی بد بود

امیدوارم خدا بهشون صبر بده خدا به کسی جز به اندازه توانش تکلیف نمیده

نمیدونم من هر چیزی رو که علمی ثابت نشه نه قبول نه رد میکنم 

منم عزیز از دست دادم ولی میگم کاش نبینن نشنون این دنیا چی داره که برگردن غم و غصه مارو هم ببینن 

من دلم نمیخواد وقتی مردم بازم این دنیا رو ببینم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خیلی بد بود این بردن لبه پرتگاه امید خیلی بد بودامیدوارم خدا بهشون صبر بده خدا به کسی جز به اندازه ت ...

ماها که نمیشناختیمش و ندیده بودیمش انقدر غمگین شدیم،وای به حال خانوادش که الان چه حالی دارن..

ماها که نمیشناختیمش و ندیده بودیمش انقدر غمگین شدیم،وای به حال خانوادش که الان چه حالی دارن..

منم از دیروز به این فکر میکنم

خیلی مظلوم و معصوم بودن هم خودش هم خانواده ش 

صابر کیه

صابر کاظمی

والیبالیست بود،از هفتم اگر اشتباه نکنم خبرش میپیچه که مرگ مغزی شده و توی کماست..

‌دیروز فوت کرده

خدا بهتون صبر بده

ممنونم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️