2777
2789

خواهرم سراغ مرده ها نرید

وقتی امام حی و حاضر صدای ما رو میشنوند

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنجشنبه ها به خانواده هاشون سر میزنن ولی اگر کسی واسشون خیرات بده یا صلوات بفرسته به نیتشون... کلا کار خیر براشون انجام بده مرده ها میشنون 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

خواهرم سراغ مرده ها نریدوقتی امام حی و حاضر صدای ما رو میشنوند

ددلم براش تنگ شده میخوام با حرف زدن باهاش آرامش بگیرم حداقل اگه بدونم صدامو میشنوه دلم آروم میشه 

خواهر زاده ی من نوزاد دوماهه بود که دوهفته اس فوت شدع خیلی دلم میخواد بدونم صدامو میشنوه گریه هامو میبینه دلم براش تنگ شدع🖤

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

پدرم به خواب منو خواهرم اومده بود میگفت بابا وقتی میاین سرخاکم من هر چی میگید رو می‌شنوم و میفهمم

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

بله عزیزم ما در خوابیم وقتی بمیریم بیدار میشیم

حتی پیامبر(ص) بالای سر عده ای که مرده بودن صحبت میکردند یاران کفتند پیامبر اینا مکر میشنوند فرمودند بله اینا بهتر از شما میشنوند فقط توانایی پاسخ دادن ندارند

هم میبینن هم میشنوند 

ما زِنده ایم به اَشکِ شوقِ بَعدِ اَندوه ها....🌱🌙

بله عزیزم ما در خوابیم وقتی بمیریم بیدار میشیمحتی پیامبر(ص) بالای سر عده ای که مرده بودن صحبت میکردن ...

حتی اگه منو نشناسه از قبل؟ میشه بیشتر درمورد اون دنیا بهم بگی خیلی برام مهمه 

روح دقیقا قیافش شبیه جسمه؟ اون دنیا  چندساله ایم

حتی اگه منو نشناسه از قبل؟ میشه بیشتر درمورد اون دنیا بهم بگی خیلی برام مهمه روح دقیقا قیافش شبیه جس ...

بله عزیزم حتی اگر نشناسه من برای صابر توسل کردم که خوب بشه دیروژ صبح قبل اینکه بیدار بشم واسه نماز خوابشو دیدم یه جایی بود من داشتم یه کاری میکردم اونم بود و لبخند داشت من فک کردم ممکنه خوب بشه ولی بعدش صبح خبرو شنیدم تعبیرشو پرسیدم گفتن به ارامش رسیده:)))) 

توی اون دنیا عزیزم محدودیت های اینجا یعنی بعد زمان و. مکان وجود نداره اون دنیا برزخه مرزی بین این جا و بهشت و جهنم اینده ویژگی های ما راه رفتن هرکاری که میکنیم در بعد روح هستش در واقع اکر لحظه ای روح خارج بشه هیچ کاری قادر به انجامش نیستیم و جسم فقط یک ابزاره برای فعالیت های روح و توی برزخ تکامل روح رو داریم یعنی اونا پرده هایی که اینجا بر دیدگانمون هستش برداشته میشه و انسان ها بر اساس اعمالشون چهره های متفاوتی در برزخ دارن

خواندن سوره ملک و نماز شب اول قبر بسیاااار موثره بخصوص نماز فقط امشب فرصته

ما زِنده ایم به اَشکِ شوقِ بَعدِ اَندوه ها....🌱🌙

بله عزیزم حتی اگر نشناسه من برای صابر توسل کردم که خوب بشه دیروژ صبح قبل اینکه بیدار بشم واسه نماز خ ...

ممیشه دعا کنی ازش بخوای بیاد تو خوابم آرومم کنه؟ باهام حرف بزنه؟ خوشبحالت که دیدیش 

یعنی اون دنیا چهره جسم خودمون رو نداریم؟