2777
2789
عنوان

حق دارم دیگه کار خونه نکنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 111 پست

حالا   من  هم  شاغل    هم خرید خونه    هم  همه کارهای خونه

گاهی  از دخترم  انتظار دارم    اما  باز  میگم    ولش کن

بره  خونه  شوهر    مجبوره  همه  رو بکنه

بزار  پیش  من   بهش  خوش  بگذره  

ولی   گاهی میکنم   روش  ام   اشتباهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به کار مامانت ندارم ولی من باشم ترجیح میدم دخترم تو کار خونه کمک کنه تا اینکه پول در بیاره و خر ...

واسه هوس و عشق وحال خودتون بچه دار میشید

بعد توقع دارید اون آینده اشو کارشو ول کنه کلفتی شمارو بکنه!

واقعا نوبرید 

از خودت خجالت بکش

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

خیلی پررو و حق ب جانب هم ممکنه جواب بدن اگ اعتراضی بشه‌ من حوصله بحث ندارم با مامانم. سالهاست خودم ظ ...

چرا مستقل زندگی نمیکنی؟ یه خونه اجاره کنی مطمعنا خرج خودت تنها کمترم هست

چون مادرته،شما دلجویی کن،اگه نیاز مالی ندارید خرید خونه اصلا نکن بجاش پولتو جمع کن روز مادری یا مناسبتی طلای چیزی بگیر،پیش دستی کن کل ظرفارو چن بار بشور

احترام کن نزدیکش شو،احساس میکنم انقد دلش شکسته که سکوت کرده حتمن دلشو به 

دست بیار

نگو پسر دوسته،آدم از جایی که توقع داره دلش میشکنه انتظار داره، چن روز بخاطر خدا نه دل مادرت باهاش راه بیا ببین خدا چطور بینتون محبت میزاره

مهمون چن روزه ای انشالله میری وخوشبخت میشی این روزا یادت میره

کاری به کار مامانت ندارم ولی من باشم ترجیح میدم دخترم تو کار خونه کمک کنه تا اینکه پول در بیاره و خر ...

ببینید حرفتون درسته دختر پسر فرق ندارد باید کمک حال باشن ولی تا جایی که باعث سرخوردگی و ناراحتی و آزار نشه

شما واقعا ظرفارو میشوری ظرف دخترتون نمیشوری؟!

الان حرف اسی همینه وگرنه هم تو هزینه ها کمک می‌کنه هم کار خونه

منم باشم خب ناراحت میشم برام سواله چرا مادرم این کارو می‌کنه 

این یه مقاله قطعا رفتارای ناراحت کننده دیگه هم دیده 

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
منم تعجب کردم چ ادمهای عجیبی پیدا میشنخب اون ی بشقابم بشور مگه چی میشه

نمیدونم،آدمها عجیبن،زندگیا عجیب تر...

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
هیچوقت مادری نکرد. نه برای من نه خواهرای بیچارم.

استارترجان الان عصبی هستی حق داری ولی اینطوری نیست واقعا

تو بچشی دختر

شاید نمیتونه بروز بده ،شاید ریشه تو بچگی داره ،شاید چیزی تو گذشته بوده که آزرده خاطر شده و...

همین که از دلش میگذره برات دعای خیر می‌کنه به اینجا رسیدی شاغلین دل بزرگی داری موفقی

انقدر باشخصیت ،فهیم واقعا کیف کردم از رفتارت استقلال مالی که داری کمکی که میکنی با توجه به شرایط خونتون و رفتار مادرت

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
اسی من جات باشمتوی خونه ای ک ی بشقاب برام نمیشورنهیییییچ هزینه ای نمیکنمهیچ کمکی هم توی کاز خونه نمی ...

میدونی دلم میسوزه. میگم رستوران نیست بخورم بخوابم. وقتی غذاشو درست میکنه من ظرفشو میشورم. اصلا ادم قدر نشناسی نیستم. ولی وقتی میبینم ظرف منو نمیشوره لباسام از ماشین جدا میکنه و کلی حرکت اینطوری دلم میشکنه. خب اگ من مادرم اینطوریه ب کی باید پناه ببرم؟؟ اینا ی گوشه از رفتاراشه. من شاید در حق اون مادری کردم اما اون نه. من نمیتونم یحث کنم ببین حالشو ندارم اون همیشه طلبکاره. گاهی میگم حسودی میکنه واقعا. من ب شدت ادم مستقلی ام.

گاهی میگم یعنی اگ ازدواج کنم دلم براش تنگ میشه؟؟ 

میدونی دلم میسوزه. میگم رستوران نیست بخورم بخوابم. وقتی غذاشو درست میکنه من ظرفشو میشورم. اصلا ادم ق ...

مامان های نسل قبلی بی احساس هستن

و همیشه طلبکار

همشون همینن

ب نظر من دلت نسوزه

پولتم برای خودت نگه دار

وظیفه ای نداری

همین ک خرج شخصی خودتو میدی و باری نیستی روی دوششون باید ممنون باشن ازت 

استارترجان الان عصبی هستی حق داری ولی اینطوری نیست واقعاتو بچشی دخترشاید نمیتونه بروز بده ،شاید ریشه ...

عزیزم زنده باشید

بیرون منو میبینن یا همسایه هایی ک چند سال پیش مان تقریبا دستشون اومده مادرم چطوریه. 

ب جرات میگم بارها بیمار شده عمل کرده گرونا گرفته من یکماه تو بیمارستان ها بوذم. فقط من چون دختر خونه ام. 

ولی وقتی من کرونا گرفتم؟ چی گفته باشه خوبه؟ اومدم برم اشپزخونه داد و بیداد ک مریض مون میکنی گفتم مادرای مردم ابمیوه میدن دست بچه شون بعد تو.

تا ابد یادم نمیره گفت من برای تو ابمیوه بگیرم! تو آخه کی هستی ی پوزخند هم زد. دو هفته بعدش اون کرونا گرفت من یکماه تپ بیمارستان غذا دهنش گذاشتم. وقت تلافی نبود‌. منم کرونا رو نبردع بودم خونه داداشم اول کرفت. اگ من  مبگرفتم دهن منو سرویس  میکردن.

ی دختر ببین چقد تو زندکیش لازمه ب مادرش پناه ببره من تمام اون لحظات تنها بودم. الان هم میگم کوتاه بیام میگم اونم خسته س میگم ی روز ممکنه دیر شه بحث نکنم. ک تمام عمرم خودمو نلخشم. ولی مادر من آگاهی و درک مادر بودن رو نداره‌. من میفهمم و فرق میکنم با اون. من نمیخام شبیه اون احمقانه رفتار کنم.  همه خونه میدونن اون مقصره . همه میگن تو عاقلی ولش کن. کل فامیل و اشنا همسایه ی حساب دیگه باز کردن رو من. من مثل مادرم نیستم‌. ولی خیلی جاها قلبم شکست. من فقط چون دختر هستم پسر نیستم مستحق این برخوردام

مادر من  از جنسیت دختر متنفره . بیزاره.....

حالش از دختر جماعت ب هم مبخوره.

من اما ارزو میکنم روزی خداوند بهم فقط یک دختر بده تا به دخترم ثابت کنم چجوری براش مادری میکنم. تمام غم ها و تنهای کشبدم. تمام راه هایی رو ک تنها و با دل شکسته رفتم من برای دخترم جبران میکنم.