سلام بچها ماه پیش من با یه پسری دوست (معمولی)شدم اما متاسفانه ایشون وابسته شده و گیر داده بیاد خواستکاری اما من اصلا شرایط ازدواج ندارم چیکار کنم این رابطه تموم بشه و از سرش بیفته و ایشون بسیار احساسیه هر چقدر من میخام کم محلی کنم میاد بیشتر محبت میکنه و نمیخامم دلش بشکنه
بگو چون هنوز بطور کامل باهات اشنا نشده بودم نمیتونستم بهت اعتماد کنم.فکر میکردم مثل بقبه مردهایی.ولی حالا که شناختمت میخوام یه سری مسایل رو بهت بگم و بهش بگو
البته درصورتی که خودت هم دوستش داشته باشی وراضی به این ازدواج باشی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راضی نیستم بدبختش کنم و ایشون اگر هم با من ازدواج کرد منو میخاد ببره شهر محل کارش من اصلا دیگه خانوا ...
رفتن به شهر دور از خانواده ات که اصلا مناسب نیست.همینو بهونه کن.دلیلی هم نداره از آهش بترسی.چون تو قولی بهش ندادی که الان بخوای بزنی زیر حرفت.شرایط دورشدن از خانواده ات روونداری.تماااام