2777
2789
عنوان

چجوری وابستگی یک شخص رو از بین ببریم

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 50 پست
متاسفانه من یه سری جزئیات رو به ایشون دروغ گفتم🥲

بگو چون هنوز بطور کامل باهات اشنا نشده بودم نمیتونستم بهت اعتماد کنم.فکر میکردم مثل بقبه مردهایی.ولی حالا که شناختمت میخوام یه سری مسایل رو بهت بگم و بهش بگو

البته درصورتی که خودت هم دوستش داشته باشی وراضی به این ازدواج باشی 

بگو چون هنوز بطور کامل باهات اشنا نشده بودم نمیتونستم بهت اعتماد کنم.فکر میکردم مثل بقبه مردهایی.ولی ...

راضی نیستم بدبختش کنم 

و ایشون اگر هم با من ازدواج کرد منو میخاد ببره شهر محل کارش من اصلا دیگه خانوادم راضی نمیشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضی نیستم بدبختش کنم و ایشون اگر هم با من ازدواج کرد منو میخاد ببره شهر محل کارش من اصلا دیگه خانوا ...

رفتن به شهر دور از خانواده ات که اصلا مناسب نیست.همینو بهونه کن.دلیلی هم نداره از آهش بترسی.چون تو قولی بهش ندادی که الان بخوای بزنی زیر حرفت.شرایط دورشدن از خانواده ات روونداری.تماااام

رفتن به شهر دور از خانواده ات که اصلا مناسب نیست.همینو بهونه کن.دلیلی هم نداره از آهش بترسی.چون تو ق ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی هات ❤️❤️

بهترین ها نسیب دل مهربونت 

این موضوع رو بهانه کردم اما خودش گفت که حاضره شغلشو تو شمال بسپره دست یه ادم مورد اعتماد و اخر هفته ها بره نظارت و بیاد شهر خودمون یه شعبه جدید بزنه