سلام بچها ماه پیش من با یه پسری دوست (معمولی)شدم اما متاسفانه ایشون وابسته شده و گیر داده بیاد خواستکاری اما من اصلا شرایط ازدواج ندارم چیکار کنم این رابطه تموم بشه و از سرش بیفته و ایشون بسیار احساسیه هر چقدر من میخام کم محلی کنم میاد بیشتر محبت میکنه و نمیخامم دلش بشکنه
خیلی عالیه کاش منم میتونستم اینجوری باشممیشه از رفتارات بیشتر بگی؟چون بهشون توجه نمیکنی درواقع اونار ...
عذر میخام که من وسط بحثتون میام اما به شخصه استارت محبت ایشون از جایی خورد که من متوجه شدن ایشون تنها زندگی میکنه و از روی دلسوزی گفتم مواظب باشه سرما نخوره چون کسیو ندارره مراقبش باشه و یکمی نگران خوراکش شدم و ایشون از اون روز به بعد شروع به ابراز محبت کرد🥲
جنس مخالف جنس مخالفه ،دوسش دارم به عنوان برادر دیگه چیه خواهرم؟؟؟
بگو ادم خوبیه ولی دوسش ندارم
خدایا شکرت که هستی... خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت... شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
اگر شرایط دیگه اش خوبه میشه این تفاوت سن رو پذیرفت.مردی که واقعا دوستت داره و خسیس نیست نعمته.ولی شرایط دیگش رو هم درنظر بگیر.چرا تااین سن ازدواج نکرده و چراتنها زندگی میکنه؟
اگر شرایط دیگه اش خوبه میشه این تفاوت سن رو پذیرفت.مردی که واقعا دوستت داره و خسیس نیست نعمته.ولی شر ...
بخاطر شغلش مجبوره که شهر دیگه جدا از خانوادش باشه و ازش هم مه پرسیدم جرا ازدواج نکردی گفت من تابع خدا و هر چی که برام مقدر کرده هستم و تا الان شخصی رو در مسیرم قرار نداده