به_هیچ_کس_اعتماد_نکن مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 11565 عنوان به نظرتون من فرهنگیان قبول میشم 81 بازدید | 8 پست صفر صفر صفر صفرمترمیم دوازدهم هست ک خرداد باید امتحان بدمازمون دروس اختصاصیم هستهوش و استعداد معلمی و تعلیم اسلامیم هستبعد دوباره مصاحبه عایا قبول بشم یا نشم نمیدونم چ کنمولی با وجود همه اینااراده کردم بخونم باز نمیدونم.... دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐 دیروز | 12:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sargol86 عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 1977 ی چیزی میگم به خودت امیدوار شیمن پشت کنکورم و از ی رشته دیگه اومدم انسانی برای فرهنگیان بخونمپس امیدتو از دست نده
به_هیچ_کس_اعتماد_نکن مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 11565 ی چیزی میگم به خودت امیدوار شیمن پشت کنکورم و از ی رشته دیگه اومدم انسانی برای فرهنگیان بخونمپس امید ... ینی مثل من صفری دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐
sargol86 عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 1977 ینی مثل من صفری نه صفر نبستم اما شرایطم سختاگه من تونستم شما هم میتونی
به_هیچ_کس_اعتماد_نکن مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 11565 نه صفر نبستم اما شرایطم سختاگه من تونستم شما هم میتونی منم شرایطم بسیار سخت اصن نمیشه گفت چ جوریم...ایشالا قبولیتتت دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐
sargol86 عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 1977 منم شرایطم بسیار سخت اصن نمیشه گفت چ جوریم...ایشالا قبولیتتت من دوستم مثل توعه و دو هفته شروع کردهنگران نباش اگه جدی بخونی میرسیبرای شما هم همینطور🩷
abcdefghooooo عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 1309 نترس بالاخره تهش که باید بشه منم یه تصمیم خیلی به ظاهر ناممکن گرفتم ولی ذره ذره جلو میره اینجوری باقی نمی مونه گاهی باید فراموش کرد
به_هیچ_کس_اعتماد_نکن مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 11565 نترس بالاخره تهش که باید بشه منم یه تصمیم خیلی به ظاهر ناممکن گرفتم ولی ذره ذره جلو میره اینجوری باق ... 🥲 دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐