2777
2789
عنوان

هر چی میکشیم از این عروسای بد ذاته

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 51 پست
داداشت جوگیره فاز برداشته

فاز برا یک لحظه اس نمیدونم چرا کلا از ما بدش میاد از وقتی ازدواج کرده یلنی نا رو میبینه انگار یزد نیبینه بخدا ایقد هواشو داریم یو کیلو میوه گیخریم مامانم نصف میکنه براشون میبره

به عروس ربطی نداشت 

میگی داداشم از خواهر بزرگم خوشش نمیاد 

اشتباه برادرت اینه جای مستقل شدن تو یه ساختمون با بقیه زندگی میکنن . قرار هم نیست برادرت جای پدر رو‌ بگیره ‌. اشتباه نکن .. برادرت فقط برادرته

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عروس ربطی نداشت میگی داداشم از خواهر بزرگم خوشش نمیاد اشتباه برادرت اینه جای مستقل شدن تو یه ساخت ...

عزیرم خونش جداس اصلا تو ی خیابونم نیستیم بعدم انتظاری برادری خداقل ک داری مهربون باشه عاقل بلشه بعد زن داداشم‌میتونست نگه بهش مادرت اونده اینو گفته شیر میکنه میفرسته دفعه اولش نیس

فاز برا یک لحظه اس نمیدونم چرا کلا از ما بدش میاد از وقتی ازدواج کرده یلنی نا رو میبینه انگار یزد نی ...

دم پرش نشین فعلا تو فازه میزنه ناکارتون میکنه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

عزیرم خونش جداس اصلا تو ی خیابونم نیستیم بعدم انتظاری برادری خداقل ک داری مهربون باشه عاقل بلشه بعد ...

مادرت دیگه راهش نده خونه .من دخترم صداشو برام بالا ببره خونه حکومت نطامیه .فردا با یه بزرگتر دیگه اینکارو میکنه 

برادرت این حرفو زده چه ربطی به عروس بیچاره داشت دقیقا😐

چون ک پرش میکنه شیر میفرستش سراغ ما. میتونست نگه مامانت اومده اینو گفته بعدم دفعه اولش نیست 

پشت تلفون گفتم به زنداداشم  من لخت بودم اومده منو کتک میزنه اون داره پشت گوشی چرت پرت میگه ب حا اینکه بگد اشکالی تداره .....  

چون ک پرش میکنه شیر میفرستش سراغ ما. میتونست نگه مامانت اومده اینو گفته بعدم دفعه اولش نیست پشت تلفو ...

خب اگه اخلاقش اینجوریه چرا باز خودت و مامانت میرید بهش اینا و میگید؟

عزیرم خونش جداس اصلا تو ی خیابونم نیستیم بعدم انتظاری برادری خداقل ک داری مهربون باشه عاقل بلشه بعد ...

چرا نگه ؟؟؟

شما اول رفتین به عروستون تهمت زدین که در جریان هم نبوده .‌ والا منم باشم کسی بیاد تهمت بزنه هم به همسرم میگم هم خودم جوابشو میدم 

مگر اینکه ماجرا رو کامل نمیگی . ما فقط از همین پست داریم قضاوت میکنیم 

چرا نگه ؟؟؟شما اول رفتین به عروستون تهمت زدین که در جریان هم نبوده .‌ والا منم باشم کسی بیاد تهمت بز ...

ت چی نفهمیدی چی نوشتم داداشم اومده  میگه خاهر من سیگار میکشه چرا چون ی ته سیگار تو حیات دیده 

ت چی نفهمیدی چی نوشتم داداشم اومده میگه خاهر من سیگار میکشه چرا چون ی ته سیگار تو حیات دیده

اینو فهمیدیم

میگم داداشت دیده . داداشت گیر داده 

چرا به عروس گله کردین ؟؟؟ 

به اون‌ چه ؟؟؟