2777
2789
عنوان

هر چی میکشیم از این عروسای بد ذاته

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 51 پست
چرا نگه ؟؟؟شما اول رفتین به عروستون تهمت زدین که در جریان هم نبوده .‌ والا منم باشم کسی بیاد تهمت بز ...

بین یه ته سیگار توی حیات بود حیات خونه ی ما داداشم اومد تو حیات دید گفت این ته سیگار مال دخترته ب مانانم گفت بعد مامانم نارحت شده بعد از چند دیقه رفه ب زن داداشم گفت چرا شوهرت اینجوری میگه مگه ما جیکارش کردیم تموم شد ماجرا مامانم برگشت خونه  بعد از چند دیقه داداشم با توپ پر اومد مارو کتک زد رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو فهمیدیممیگم داداشت دیده . داداشت گیر داده چرا به عروس گله کردین ؟؟؟ به اون‌ چه ؟؟؟

فقطگله کردیم با مهربونی چیزی بدی ک نکردیم اونم داداشمو پر کرد اومد ما رو کتک زد رفت

بین یه ته سیگار توی حیات بود حیات خونه ی ما داداشم اومد تو حیات دید گفت این ته سیگار مال دخترته ب ما ...

خب منم میگم مامانت چرا به زن داداشت گفته ؟؟؟؟؟

به داداشت میگفت 

خودش به پسرش نمیخواد چیزی بگه که پاش گیر نباشه ، عروس رو‌ میندازه جلو ؟؟؟ 

مقصر مامانته خب

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خب منم میگم مامانت چرا به زن داداشت گفته ؟؟؟؟؟به داداشت میگفت خودش به پسرش نمیخواد چیزی بگه که پاش گ ...

ن داددشن عقل نداره داداشم ایقد از ما بدش میاد ما رو میبینه تف میندازع ب ما  

بعد ما تحصیل کرده با ابرو

چرا اجازه می‌دین کتکتون  بزنه  مخصوصا دست رومادرت بلند کرده دیگه نه باهاش حرف بزنین نه برین خونش نه اسمشو بیارین وسلام نامه تمام حرف بیار ببرم نکنین به داداشتم مادرت بگه سیگار میکشن هرچی به خودم خودشون مربوطه به تو مربوط نیست تو مواظب زن بچه آت باش 

خب منم میگم مامانت چرا به زن داداشت گفته ؟؟؟؟؟به داداشت میگفت خودش به پسرش نمیخواد چیزی بگه که پاش گ ...

بعد زن داداشم ب جا اینکه نگه مادرت اومده  قضیه رو جنع کنه داداشمو مر کرد فرستاد

چرا اجازه می‌دین کتکتون بزنه مخصوصا دست رومادرت بلند کرده دیگه نه باهاش حرف بزنین نه برین خونش نه ...

بخدا سیگار کجاعه ما هردو خواهر تحصیل کرده دانشجو مودب، میدونی خاهرم خیلی سال باهاشون قهره بدش میاد 

چرا اجازه می‌دین کتکتون بزنه مخصوصا دست رومادرت بلند کرده دیگه نه باهاش حرف بزنین نه برین خونش نه ...

کار همیششه بخدا خونش سال هاس نمیریم اصلا چند سال کلا مامانم فقط باهاشون ارتباط داره

ن داددشن عقل نداره داداشم ایقد از ما بدش میاد ما رو میبینه تف میندازع ب ما بعد ما تحصیل کرده با ابر ...

خب دیگه 

داداشت اینجوریه 

به عروس ربطی نداره 

داداشت رو راه ندین ‌. قطع ارتباط کنید 

وقتی انقدر با هم‌ مشکل دارید دیگه رفت و آمدتون دردسره 

هرکاری هم کنید به داداشتون ربطی نداره

بعد زن داداشم ب جا اینکه نگه مادرت اومده قضیه رو جنع کنه داداشمو مر کرد فرستاد

منم اگه بی خبر از چیزی باشم و حرف از دهن من نبوده باشه کسی بهم‌ زنگ‌ بزنه با توپ پر ، گله و شکایت بقیه رو کنه یا تهمتی بهم بزنه هم بدجوری جوابشو‌ میدم . هم به همسرم میگم باهاش برخورد بدی کنه 

تعارف هم ندارم

منم اگه بی خبر از چیزی باشم و حرف از دهن من نبوده باشه کسی بهم‌ زنگ‌ بزنه با توپ پر ، گله و شکایت بق ...

فکر میکنی مامانم با توپ پر رفت گیس گیس کشی اخه دفعه اولشم نیست هر بار سر قضیه های الکی میفرسته ما رو کتک بزنن 

هی ول کن بس نفهمیدنه ک ......

منم اگه بی خبر از چیزی باشم و حرف از دهن من نبوده باشه کسی بهم‌ زنگ‌ بزنه با توپ پر ، گله و شکایت بق ...

چرا شما ب خودتون میگیرید داداشم تهمت ب ما داده میگه دخترات معتادن بعد مامانم بره تهمت بزنه

چی میگی عقل نداری راحتی