2777
2789
عنوان

باطل کردن دعا

91 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من قبلا چندین بار برام دعا نوشتن و من ناخواسته بدون اینکه بدونم خوردم و بعدها بی وجدانا بهم گفتن اینکارو کردن… که بدترین تاثیرهارو توزندگیم گذاشت…. غیر از اون تاثیر بد… ۶ساله که زندگیم از حالت نرمال خارج شده همه ی کارا، روابط یا قراددادا به شکل عجیبی به بن بست میخوره میدونم من خودمم به دعا باور نداشتم هیچوقت ولی انقد این اتفاقا مکررا داره تکرار میشع که همه تعجب کردن چرا تا میخواد اتفاقه بیفته یهو بی دلیل همه چی دلسر کننده میشع و خودشونم نمیدونن چرا یا خراب میشه شاید بگم بارها و بارها و بارهااااااااا….. که دیگه باعث سده مطمین شم یه ماورای عجیب داره تاثیر میذاره…. تو شیراز یا استان فارس کسی رو میشناسید که واقعا کارشون درست باشه و بتونه مسیر زندگیمو هموار کنه؟ ینی اگه تعریف کنم تعجب میکنین….. توروخداااااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که شیرازهمیشه بیشتر راجبش بهم بگی؟ دعانویسه با روحانیه ؟اسمشون چیه

عزیزم پاکستنایه ۶ماه اینجاست ۶ماه پاکستان کارش خیلی خوبه درحدمعجزست ولی خب گرون میگیره

اولین کاربریم مال سال ۹۸😇 و بعد اون ۳بار تعلیق شدم🙃