zhiv_20 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 6911 عنوان کی از شغل بانکش راضیه ⁉️😀 148 بازدید | 5 پست کسی هست ؟پیشنهاد میکنید این شغل رو؟جسارتا حقوق و مزایاش چیه « اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷 امروز | 08:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یوتوپیا عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 2852 ببین من بالای 20 ساله تو بانکماول این که بانک های مختلف فرق می کنه شرایطشون دوم اینکه بستگی به روحیات و شرایط خودت داره سوم این که قبلا بانک خیلی بهتر بود در شرایط فعلی برای ورودی های جدید خوب نیست
zhiv_20 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 6911 ببین من بالای 20 ساله تو بانکماول این که بانک های مختلف فرق می کنه شرایطشون دوم اینکه بستگی به روحیا ... من نظرم رو بانک پاسارگاد هستاما خیلی نگرانم! اصولاً دختر کم حرف و ارومی ام تو شلوغی های بانک میترسم نتونم!!!اما در کل ببخشید این سوال رو میکنم شما دقیقا چه کار هایی انجام میدید ؟و اینکه واقعا ساعت کاری تا ۴ هستش؟اصلا پیشنهاد میکنید؟ « اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷
یوتوپیا عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 2852 من نظرم رو بانک پاسارگاد هستاما خیلی نگرانم! اصولاً دختر کم حرف و ارومی ام تو شلوغی های بانک میترسم ... بانک خوبیه من هم اوایل استخدام خیلی خجالتی و آروم بودم بعد از یه مدت عادت میکنی و روت باز میشه
zhiv_20 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 6911 بانک خوبیه من هم اوایل استخدام خیلی خجالتی و آروم بودم بعد از یه مدت عادت میکنی و روت باز میشه از سختی کار میگید ؟( دلم میخواد یکم درباره کارتون اطلاعات جمع کنم که راحت تر باشم )یعنی شما پیشنهادش میکنی؟مصاحبه هم داره؟ « اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷
یوتوپیا عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 2852 از سختی کار میگید ؟( دلم میخواد یکم درباره کارتون اطلاعات جمع کنم که راحت تر باشم )یعنی شما پیشنهادش ... آزمون ورودی و مصاحبه دارهبالاخره کار آسونی نیست شلوغی کار ، ساعت کار طولانی به خصوص ماه های پایانی سالباید حواست جمع کار باشه تا به مشکل نخوریولی خب مزایاش بد نیست به ویژه تو این شرایط که موقعیت کاری زیاد پیدا نمیشه