2777
2789
رفتم الان بهم دادهیک ماه وزنم تغییر نکرده فقط بدنم جمع شده

همونم خوبه تو یک ماه

سعی کن بدویی دویدن خیلی تاثیر داره

روزی یک ساعت هم تو خونه برقص من خودم تو یه ماه ۳-۴ کیلو فقط با رقص کم کردم

در ضمن از خودت متنفر نباش.عاشق خودت باش.همه وی درست میشه

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدنسازی میگن از سن کم خوب نیست واسه همین نرفتم فقط همین پیاده روی و دو اونم که متاسفانه شکر خدا هر ر ...

عزیزم این اطلاعات غلطه اصلا بدنسازی سنگین نیست

شما باید ۲۰ تا۳۰ کیلو کم کنی اگه قدرتی کار نکنی هیکل و پوستت خراب میشه...سن ۱۷ سال برای بدن سازی عالیه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

سلام اگه میخواید چاق تر نشید حتما صبحونه بخورید

عمده کسایی که چاق میشن صبحونه مفصل نمیخورند. بعد در وعده های دیگه گشنه میشن و تلافی میکنن

صبحونه در سوخت و ساز درست بدن خیلی موثره و یکی از عوامل چاقی بیشتر صبحونه نخوردنه...

شام هم خوب بخورید ولی ناهار  و و عصرونه رو کم کنید اگه میتونید کلا عصرونه نخورید، ناهار نصف همیشه بخورید یا حتی حذفش کنید.

هرچیزی زیاده رویش اشتباهه ورزش باید اصولی باشه ورزشی خوبه که شمارو به عرق کردن و نفس زدن بندازه ، این یعنی ورزش. و در حد یک ساعت الی یک ساعت و نیم درسته

اگه زود لاغر بشید، زود هم چاق میشید.  همونطور که یکهویی چاق نشدید یکهویی هم لاغر نمیشید باید برنامه بلند مدت چید که نه خسته کننده باشه یا خیلی فوری و عجله ای

صبح که بیدار میشید به چطوری و چرا و کی فکر نکنید تا سه بشمرید و از تخت بیاید پایین

زیاد فکر کردن جلوی عمل کردن رو میگیره

ورزش صبح استرسو کمتر میکنه 

اگه از تاریکی یا سگ میترسید یه سنگ اول راه با خودتون بردارید که اگه سگی اومد طرفش پرت کنید (به خودش نزنید) که بترسه و بره 

بدنسازی اسم ننوشتم هنوز شایدم ننویسم ولی منظورم دویدن هست میگم عصر هم خوبه؟ یعنی؟ اخه من تا سال پیش ...

خب خوبه دیگه

اره دویدن که عصر و صبح نداره

هر روز برو بدو

از روزی نیم ساعت شروع کن و کم کم افزایشش بده

هر پنج کیلویی که کم کردی یه تاپیک بزن خوشحالمون کن

منم حتما تگ کن

عزیزم این اطلاعات غلطه اصلا بدنسازی سنگین نیستشما باید ۲۰ تا۳۰ کیلو کم کنی اگه قدرتی کار نکنی هیکل و ...

حالا با دویدن شروع میکنم تا سال دیگه میرم بدنسازی انشاالله 

مرد هستم 

خب خوبه دیگهاره دویدن که عصر و صبح ندارههر روز برو بدواز روزی نیم ساعت شروع کن و کم کم افزایشش بدههر ...

چشم حتما خیلی خیلی لطف کردین خدا بهتون اجر بده بزرگوار دعام کنین بتونم اراده کنم برم از همتون میخوام دعام کنین متقابلا برا خودتون و عزیزانتون دعا میکنم

مرد هستم 

روشت اشتباهه

شما میگی من میخوام هر روز برم مثلا یک ساعت ورزش کنم 

ولی معمولا فردی نمیتونه یهو پاشه یک ساعت بره ورزش و استمرارم داشته باشه خیلی کار سخت میشه 

برای اینکه فشار نیاد و چرزش جزو عادت بشه باید صبر داشت ، آروم اروم پیش رفت که ورزش خودشو تو سبک زندگیت جا کنه 

شما هر روز برو یعنی خودتو ملزم کن که هر روز میخوای بری یا مثلا دوروز یبار میخوای بری 

به این شکلی که میگم 

یه کاغذ بذار جلوت چهل تا خونه بکش

بگو هر روز میخوام ده دقیقه یا هفت دقیقه ورزش کنم باید خیلی کوچولو باشه که انجام دادنش آسون باشه 

باید صبر داشته باشی 

هر روز ده دقیقه ورزش کن تبک بزن

اگر وقت نشد نتونستی هر چی شد بکنش هفت دیقه یا پنج دقیقه توی چهل روز فقط هفت بار میتونی دقیقه های ورزشتو کم کنی 

هر روزی که باید ورزش کنی ورزش کن اگر وضعیت اضطراری شد تایمشو کم کن 

ولی حواست باشه زیاد تکرار نشه این شرایط 

اگر یک روز از چهل روز ورزش نکردی باید همه ی تیک هارو پاک کنی و چهل روز رو از اول شروع کنی !

همینطوری چهل روزهل روز کم کم تایم ورزشتو زیاد کن و با همون روشی که گفتم ورزشتو بیار تو برنامه ات

روشت اشتباههشما میگی من میخوام هر روز برم مثلا یک ساعت ورزش کنم ولی معمولا فردی نمیتونه یهو پاشه یک ...

نه من ورزشو اوردم توی برنامم یه ماه دوماهه قبلش هم ۱ سال و نیم پیاده روی میکردم ولی الان اصلا اراده ندارم

مرد هستم 

چشم حتما خیلی خیلی لطف کردین خدا بهتون اجر بده بزرگوار دعام کنین بتونم اراده کنم برم از همتون میخوام ...

حتما

منم مثل تو چاق بودم ولی الان شدم ۵۸

مهم ترین چیز اراده و پشتکار قوی هست

امیدوارم موفق باشی

تو میتونییی