2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم بزرگواری کنید پاسخ بدید مشکلم برطرف شه هیولا شدم چطوری هر روز برم؟

بدترین ساعت و انتخاب میکنی چرا باید پنج صبح که سگ از خونش بیرون نمیاد تو این هوا بری ورزش بزار بعد از ظهر ها مثلا چهار تا پنج برو یه هفته میذی عادت میشه برات میفتی رو غلطک تاره قدتم بلند هستاد کیلو باشی عالی میشی بیست کیلو میتونی پنج ماهه کم کنی از امروز شروع کن تا عید یه مانکن خوشتیپ میشی پسر 

وا چه استرسیییخیلی خبصبح ها مسیر خونه تا مدرسه رو پیاده بروعصر ها برو بدنسازیبرنامه غذایی هم از مربی ...

چشم ولی میگم عصر مثلا ساعت ۶ برم بدوئم فایده داره ؟ قبلا شده بودم ۷۵ ۷۰ کیلو خاک تو سرم با دویدن فقط باشگاه نیست بخدا

مرد هستم 

اسى من فقط روغن و فست فود و نوشابه هله هله رو حذف كردم ١/٥ ماهه ٩ كيلو لاغر شدم

واقعا؟

من زیاد چیز نمی‌خورم روغن هم کم میخورم

بیشتر برنج و نون میخورم

روزی هم شاید یک بیسکوییت دانه چیا بخورم

الان وزنم ۷۷ و قدم ۱۶۷

خیلی چاق شدم

(یک دختر تنها وسط دو دختر دیگر)

خواهش میکنم بزرگواری کنید پاسخ بدید مشکلم برطرف شه هیولا شدم چطوری هر روز برم؟

عزیزم اول اینکه خودت رو دوست داشته باش اول با خودت اشتی کن تا بعد ...بعدم اینکه حتما عصرا برو ساعت پنج صبح کی اخه حوصله ورزش داره و یه باشگاه اسم بنویس ...بعد اینکه روغن غذاتو حتماااااااا کم کن غذای چرب نخور در حد دوتا قاشق بیشتر نشه روغن زیتون استفاده کن کم کردن روغن خیلی مهمه ....بعد اینکه شبا شامت غذای سالم باشه بدون چربی بهتره ...پیاده روی روزی نیم ساعت داشتع باش و اینکه یک روز در هفته هم حتما استراحت کن خیلی مهمه 

چشم ولی میگم عصر مثلا ساعت ۶ برم بدوئم فایده داره ؟ قبلا شده بودم ۷۵ ۷۰ کیلو خاک تو سرم با دویدن فقط ...

انقد حرص نخور اسی

غم و غصه خودش عامل چاقیه

خب میتونی اول بری باشگاه بعد از باشگاه بری واسه دویدن

چون اگه قبل از باشگاه بدویی دیگه انرژی واست نمیمونه واسه بدنسازی

انقد حرص نخور اسیغم و غصه خودش عامل چاقیهخب میتونی اول بری باشگاه بعد از باشگاه بری واسه دویدنچون اگ ...

بدنسازی اسم ننوشتم هنوز شایدم ننویسم ولی منظورم دویدن هست میگم عصر هم خوبه؟ یعنی؟ اخه من تا سال پیش با همین دو شدم ۷۵ بخدا

مرد هستم 

واقعا؟من زیاد چیز نمی‌خورم روغن هم کم میخورمبیشتر برنج و نون میخورمروزی هم شاید یک بیسکوییت دانه چیا ...

ورزش کن از روزی 10 دقیقه شروع کن

برنج و ماکارونی و سیب زمینی و شیرینی جات به حداقل برسون خیلی تاثیر داره 

صبحونه تخم مرغ آب پز و گوجه و کاهو بخور پروتیین باعث میشه دیرتر گرسنه بشی.سعی کن هله هوله نخوری.برنج بخور نون هم بخور اما زیاد نه. قند و شکر مصنوعی کمتر مصرف کن.هر روز پیاده روی سریع برو.بهت قول میدم لاغرتر میشی.

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
واقعا؟من زیاد چیز نمی‌خورم روغن هم کم میخورمبیشتر برنج و نون میخورمروزی هم شاید یک بیسکوییت دانه چیا ...

من صبح ٢ تاسفيده و يك تخم مرغ كامل ميان وعده موز چايى ١ خرما ظهر ٥ قاشق برنج كته بدون روغن و ١٢٠ گرم مرغ،گوشت ، ماهى با كلى سالاد و سبزى عصر چاى سبز و شكلات تلخ ٧،٨ تا بادوم يا به جاى بادوم نصف سيب شام هم ١٢٠ گرم پروتيين در كنارش سالاد يا خوراك لوبيا يا عدسى

أصلا روغن مصرف نميكنم دور شكمم از ٨٤ رسيد به ٧٢

بدترین ساعت و انتخاب میکنی چرا باید پنج صبح که سگ از خونش بیرون نمیاد تو این هوا بری ورزش بزار بعد ا ...

ممنونم از لطفتون بزرگواری کردین خدا بهتون اجر بده! سعی خودمو میکنم از امروز هر روز برم دعام کنین 

مرد هستم