2777
2789
عنوان

علت خودکشی پزشک ها کامل بخونید لطفا ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 3666 بازدید | 137 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاااا ایولمن انقدر بدم میاد اینجوری ارزش تمامی شغل ها و هنر ها یکیه کاملا برابر

یکی میشناسم انقد پدر و مادرش تو گوشش زمزمه کردند و حتی تو همه جمع ها میگفتن دختر ما پزشک میشه خانم دکتر میشه که این دختر باورش شده بود من حتما باید پزشک بشم وگرنه آبروم تو فامیل میره همه از بچگی از من  انتظار دارن که من پزشک بشم و باید بشم وگرنه بی ارزش و مسخره میشم. و پزشکی هم قبول شد ولی الان میگه دوس ندارم 

دختر ترک
اول پشتکار بعد هوشتو کلاس کنکور یه نفر بود فوق باهوش قبول نشد یکی دیگه که هوشش نرمال بود قبول شد

منظور ما قبول شدن نیست 

واس اینکه پزشک خوبی باشی باشید باهوش باشی 

باهوش باشی بهت سخت نمیگذره و لذت میبری وگرنه کم میاری 

من دقیقا همین حرف ها رو دیشب به دخترم زدم و گفتم نمی‌ذارم تجربی بری، انسانی فقط اونم اصلا به خودت سخ ...

منم همینطور به دخترم سخت نمیگیرم باور کن اگر پدرو مادر سخت بگیرن شاید بچه دلزده بشه و به روحش خدایی نکرده ضربه بخوره

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
اول پشتکار بعد هوشتو کلاس کنکور یه نفر بود فوق باهوش قبول نشد یکی دیگه که هوشش نرمال بود قبول شد

اکثرا اونایی که هوش بالایی دارن به خودشون و هوششون مغرور میشن و تو کنکور ضربه بدی میخورن و قبول نمیشن (دیرم که میگم) چون فکر میکنن باهوشند میتونن سوالارو جواب بدن در صورتی که اکثر اونایی که کنکور رتبه و رشته خوبی میارن هوش معمولی دارن اما در کنارش کلیی تلاش میکنن  

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

اره من تا بعد طرح تخصص حساب کردماکثرا متخصصا درامدشون خوبه ولی سختی وحشتناک من هرچی بیشتر از سختیاش ...

برای پزشکی علاقه حتی از پشتکار هم مهمتره چون این علاقه ی خیلی زیاده که ادمو سرپا نگه میداره

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

یه بار بیا یه درس و پاس کن ببین میتونی دو بگیری چه برسه به اینکه نخونی پاس شی

من مگه پزشکم درس های پزشکی بخونم پاس بشم؟

من تو حرفه ی خودم تلاش میکنم بهترین باشم

پزشکی با جون ادما سر و کله میزنه و فقط باید رتبه برتر ها و باهوش ها پزشک بشن

اینو از کجا گفتی واقعا

از طریق دوست و آشنا و کسایی که باهاش در ارتباط بودن قبولی ۷۰ درصدش تلاش خودته ۳۰ درصدش هوش و استعداد 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

پسر خواهر من درسش عالی بود میتونست برا تجربی ولی وقتی دیدیم با روحیاتش اصلا جور نیست نذاشتیم بره رفت ...

خب پارتی یعنی ضایع کردن حق دیگران بعد هم خداروشکر نرفتن تجربی چونکه تجربی علاقه میخواد اگه علاقه داشتن حرف بقیه رو گوش نمی‌کرده

به عواقبِ کارهات فکر کن(: