2777
2789
عنوان

علت خودکشی پزشک ها کامل بخونید لطفا ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 2822 بازدید | 137 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوش بالا تو همه چیز حرف اولو میزنه اول هوش بعد تلاش و پشتکار و هزینه کردن برا درس و غیره

اول پشتکار بعد هوش

تو کلاس کنکور یه نفر بود فوق باهوش قبول نشد یکی دیگه که هوشش نرمال بود قبول شد

به عنوان کسی که پزشکی میخونه میگم برای پزشکی هوش کافی نیست

نه اتفاقا باید هوش و استعداد و دقت زیاد داشته باشی

کسی که با 5بار خوندن کامل حفظ میشه و حافظه خوبی داره 

با کسی که با 10بار خوندن حفظ میشه و حافظه ضعیفی داره فرق میمته

بشدت حرفتون حق و متاسفانه خیلیا هم که پزشکی تمام می‌کنند انقدر در سطح سواد پایین و با حداقل دانش تما ...

بله متأسفانه اکثرا سهمیه ای هستن با سهمیه کنکور قبول میشن و فقط میخونن که درسای دانشگاه رو پاس کنن زیاد سختی و فشاری ندارن اکثرا! ...اما کسی که پشت کنکور باشه و خودش قبول بشه قطعا با اونا فرق داره ....جالب اینجاست اونا با سهمیه به راحتی تخصص هم قبول میشن 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

به خاطر اینکه پزشکی یه شغلیه که بسیار کم در آمد و مردم توقع دارن به همین دلیل فشار زیاد میشه ؛ برخلاف چیزی که بعضی از مردم میگن که پزشکی خیلی بهش بها دادن اصلا اینطور نیست پزشکی توی ایران تنها شغلیه که بهش بها داده نمیشه و داره پیشرفت هم می‌کنه .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

کی اینجا تحقیر شد ؟مهمون بودیم تو بیمارستان خونه اولمون نبوده

وای چرا اینجوری میکنین دلیل خودکشی رو میگم برای ما خونه اولمون بیمارستانه بعد خونه خانوادگیمون

آره یه پزشکی ک تبریزی بود،ب دلیل نامعلومی هم زنشو ،خاهر زنشو و یکی دیگه از اقوام زنشو کشت،

خیلی برام عجیب بود،چون پزشک ماهر و شناخته شده ای بود

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

متاسفانه اکثر پدر مادر به خاطر حرف مردم  بچشون رو بدبخت میکنن 

من اگه بچه ام بگه میخام در آینده دستفروش بشم هم کاری ندارم  فدای سرش جونش سلامت ههم اینه که از زندگیش راضی باشه