2777
2789
عنوان

هم کلاسی دخترم خیلی بی ادبه نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 102 پست

این حرف بدی هست؟اینکه بچه در مورد اینکه مریض شده شیاف گذاشته گفته خیلی عادی و معمولی هست ،روزمرگی خودشه که گفته 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

خب چرا توضیح داده برا بچه من حتما چیزای دیگه هم میخواد بیاد بگه

عزیزم بخوای یا نخوای وقتی بچت وارد اجتماع میشه این مسائل عنوان میشه،نمیتونی جلوشو بگیری

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دختر من کلاس پنجمه خیلی مودبه بحث تعریف نیست اما اصلا حرف زشت نمیزنه همه معلماش ازش راضین دیروز ...

دقیقا دختر من چهارمه رایج ترین فحشا براش عجیبه

منم بهش گفتم فقط تکرار نکن

نمیتونم که کل مدرسه رو دعوا کنم

خب چرا باید برا هم تو مدرسه توضیح بدن من واقعا ناراحت شدم

این همه حساسیت دیگه شور دراوردنه

لابد اون بچه دردش اومده بعد اومده به دوستش توضیح بده. شیاف کجاش بده؟ ذهن شما خیلی منحرفه که این بده.. 

بچت قراره سالای بعدی چیزای بدترم بشنوه تو نمیتونی بچه همرو کنترل کنی، اگه اینجوری رفتار کنی بچت کنجکاویشو از حای دیگه رفع میکنه و به جای بد کشیده میشه. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
بچه منم عمل شده ولی شیاف نزاشتم براش انشاللله دردو مریصی از بچه هامون دور باشه

کلا منظورم این بود یه بار به قول خودتون محبوری گذاشتی برای دخترت ناآشناس ولی دختر من کاملا میدونه چیه

منظور میگم تو مدرسه جای این مدل حرفا نیست که اینا بچن ، بچه من اسم جلوشو با پشتشو نمیدونه فرق دارن د ...

عزیزم اینجوری شما داری بارش میاری بچه برسه سن بلوغ و ازدواج کنه با رابطه زناشوئی مشکل خواهد داشت همیشه فکر میکنه یکار بدیه درست آگاهی بده به بچه نه کلا توضیح ندی صورت مسئله رو پاک کنی

دقیقا دختر من چهارمه رایج ترین فحشا براش عجیبهمنم بهش گفتم فقط تکرار نکننمیتونم که کل مدرسه رو دعوا ...

افرین منم به دخترم گفتم مامان هرچی بزرگتر میشی قراره خیلی چیزا ببینی بشنوی که جالب نیست قشنگ نیست بشنو وردشو حساس نشو تومثل اونا نباش ازچیزای بدم خوباش ویاد بگیر نکته ها قشنگش وبگیر .. همین قرار نیست عکس العمل خاصی نشون بدیم هرچی حساستر باشی بدتره 

به نظرم کار خودت شما بد تر بود،خب چیه شیافه دیگه😑توضيح میدادی،اینطور میره از کس دیگه میپرسه، دفعات بعد هم هیچی به شما نمیگه و مستقیم‌ از کس دیگه میپرسه،به نظرم اصلا همکلاسی دختر تون بی ادب نیست،شما خیلی عجیب فکر میکنی 

یک ستاره در کهکشان 🌠 لطفا لایک نکنید🫰🏻                 

کجای حرفش بد بوده اخهخوده مدرسه و کتابا راجب دارو و روشای درمان حرف میزنن و ب بچه ها یاد میدنزیادی ح ...

نمیدونستم برای اولیا اینجور حرفا زدن عادیه شاید من الکی حساس شدم

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد