2777
2789
عنوان

هم کلاسی دخترم خیلی بی ادبه نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 95 پست
چی بگم والا الان شیاف رو براش توصیح بدم ؟

بله در حد سنش توضیح بده. بگو اونم یه نوع داروعه

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
وااا مگه چیهچقدر طرز فکرت قدیمیه لابد بعدا دخترت دوس پسر بخواد داشته باشه از دیدت جنایت کرده

بچه من دوست پسر نمیگیره چون تو نسلمون این چیزا نبوده 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه ایزوله ای دخترم دوستش دختر عموش هست باهم بازی میکنن بیرون میرن ولی من و پدرش دوست نداریم با ...

عزیزم دختر شما که کوچیکه ولی دوست با خانواده فرق داره و مسلما از یه جایی به بعد دوست داره با افراد جدید آشنا بشه

والا تنها کسیکه این زیر با شیوه تربیتت موافق بود خودتی که خب خوش باشی و امیدوارم دخترت خوب بزرگ بشه🍓

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

عزیزم دختر شما که کوچیکه ولی دوست با خانواده فرق داره و مسلما از یه جایی به بعد دوست داره با افراد ج ...

ممنون عزیزم انشاالله همه بچه ها عاقبت بخیر بشن 

چیزی ک عجیبه اینه ک شما بدون اجازه بچت شیاف زدی وارد بدنش شده و گفتی دستم خورد ؟؟؟ من چقد قبلش براش توضیح دادم نازشو کشیدم اخرم گفت نه من بدم میاد اخرم شیاف و نذاشتم چون حق داشت ک اجازه نده !!! کاری ک کردی فاجعه س !!!!! 

چیزی ک عجیبه اینه ک شما بدون اجازه بچت شیاف زدی وارد بدنش شده و گفتی دستم خورد ؟؟؟ من چقد قبلش براش ...

خواستم نفهمه اونجوری نفهمیدش هم مگه شیاف زدن به بچه اجازه میخواد تب داشت دارو رو بالا وی اورد چاره نبود