2777
2789
عنوان

هم کلاسی دخترم خیلی بی ادبه نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما بودی بدت نمی اومد بچت همچین چیزی تو کلاس حرف بزنه؟ من زیاد حساس شوم؟

در این حد اشکال نداره 

ولی کلا هر سوالی داره باید خودت جوابشو بدی وگرنه میره از بقیه میپرسه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خب من خوشم نمیاد این چیزا رو یاد بگیره اصلا چرا باید برا بچه من توضیح بده

اگه فقط درمورد شیاف گفت که چیز بدی نیست 

اتفاقا الان میگن هر وقت میخواید بچه رو ببرید دکتر یا بهش دارو بدید توضیح بدید چیه و قراره چه کارهایی انجام بشه که از نظر ذهنی آماده باشه

بعدش هم اینو یادت باشه اگه تو زودتر بچه تو درمورد مسائل مختلف آماده و آگاه نکنی، جامعه و همکلاسی و دوست هاش ذهن شو با چیزهایی که میخوان و میدونن پر میکنن

خب میگم چرا اومده توصیح داده چیزای خصوصی رو از اون ناراحتم

دخترت چیزای خیلی بدتری رو از دوستاش میشنوه و تو نمیتونی جلوشونو بگیری فقط دخترتو اگاه کن شیافم بی ادبی نبود بنظرم

از یه جایی به بعد ،  قفلی میزنی به از یجایی به قبل!
از کی تاحالا شیاف شده چیز خصوصی؟؟ یه حرف نرمال . شما یکم ذهنیتتون سیاه هست . وگرنه مثل اینه یه بچه ب ...

منظور میگم تو مدرسه جای این مدل حرفا نیست که اینا بچن ، بچه من اسم جلوشو با پشتشو نمیدونه فرق دارن دوست ندارم این چیزا بشنوه

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

خودت رو میزنی به اون راه ؟ یعنی چی ؟ چرا آگاهی کافی و لازم به بچه نمیدی ؟ یعنی چی شیاف گذاشتی متوجه نشده ؟ تو باید اول براش شیاف رو توضیح میدادی . ازش اجازه میگرفتی بعد میزاشتی . شیاف که موضوع جنسی نیست که گارد گرفتی . یک مدل دارو هست باید براش توضیح بدی 

من چی فکر کردم!!!من دخترم چون یبوست داشت و شربت نمیخود شیاف زیاد واسش گذاشتم.نمیدونستم بی ادبیه!! بچ ...

شیاف زیادم خوب نیست ضرر زیاد داره مواظب باش من پسرم دندون درد داشت دوبار گذاشتم ناراحتم 

من چی فکر کردم!!!من دخترم چون یبوست داشت و شربت نمیخود شیاف زیاد واسش گذاشتم.نمیدونستم بی ادبیه!! بچ ...

خب چرا باید برا هم تو مدرسه توضیح بدن من واقعا ناراحت شدم 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

منظور میگم تو مدرسه جای این مدل حرفا نیست که اینا بچن ، بچه من اسم جلوشو با پشتشو نمیدونه فرق دارن د ...

فکر می‌کنی این خوبه؟

بچه باید از سن قبل از مدرسه درمورد قسمت های خصوصیش بدونه 

الان حتی خیلی از مدارس آموزش قسمت های خصوصی و لمس خوب و بد دارن 

منظور میگم تو مدرسه جای این مدل حرفا نیست که اینا بچن ، بچه من اسم جلوشو با پشتشو نمیدونه فرق دارن د ...

اینقد دخترت و چشم و گوش بسته بار نیار فردا روزی برات دردسر بشه در حد نرمال یه چیزایی رو بگو