2777
2789
سلام عزیزم من کامل نخوندم تاپیکتفقط زیاد ب این چیزااهمیت نده اینو بدون اون موجودات دوست دارن بهشون ت ...

سلام به روی ماهت 

ممکنه بیشتر از یه دیدن بخوان ورود کنن؟

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

نمازهاتون سر وقت بخونین 

غسل واجب هم گردنتون نباشه

لطفا

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

در قران وجود اجنه به صراحت ذکر شده در جهان هستی بخش ماورا وجود داره و صرفا متشکل از وجود انسان ها ن ...

جن وجود داره ولی 90 درصد چیزاییکه میبینید جن نیستن 

یکی بالا گفت فلج خواب.. 

هرانچیزی که چشمای ما میبینن مغز دستورشو میده  ناهمانگی بین این دوتا میتونه باعث توهم . فلج خواب . اختلال در حرکت بشه و جنا معمولا خودشونو نشون نمیدن مخصوصا در زمان الان که زندگیای اپارتمان نشین و کلی فلزات تو خونه..

اگه یکی بگه تو جنگل دیدم تو خرابه های متروکه دیدم قابل باوره چون زندگیاشون جدا از ماست اصلا حق یسریع کارارو ندارن 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا