2777
2789
دو دیدگاه هست علم پزشکی شرع و قران کدومشو ببینم این دو در این زمینه تناقض دارن

چیزی که بر اساس شواهد و مدارک و اثباته 

و هزاران دانشمند بهش رسیدن 

حرف الکی که همه بلدن بزنن

/      /  
چیزی که بر اساس شواهد و مدارک و اثباته و هزاران دانشمند بهش رسیدن حرف الکی که همه بلدن بزنن

منبع پیشنهادی چیه در این زمینه ؟

البته شرع ک حرف الکی نزده اگر منظورتون دیدگاه دینی هس

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منبع پیشنهادی چیه در این زمینه ؟البته شرع ک حرف الکی نزده اگر منظورتون دیدگاه دینی هس

اگر قبول دارید دیدگاه دینی مزخرف نیست اثبات کنید 

راهکارم دکتر یا روانشناس ....

/      /  
حالا من کرم دارم میخام باز ببینم با اینک واقعا از ترس فراتره اون لحظه چجوری دیدی شما

قبلش صدا حس میکردم از سمت اتاق کمد ها

چشم هامو که باز کردم کنار تخت دیدمش 

یعنی اگه تو اتاق خواب نبود حس میکردم یه انسان طبیعیه

قدش بلند بود

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

واقعا؟ نه تا مرد ماساژور داشتی چرا گفتی برن اخه

آره بخدا قسم ماساژور اونجوری نه که سرشب بود شوهرم خونه نبود حال نداشتم هردو طرفم نشسته بودن منو احاطه کرده بودن رو بدنم مسلط بودن که مثلا اذیت نشم  کلا حوصله نداشتم یکی میگفت دست بزن به پاهاش که اذیت نشه فلان 

اگر قبول دارید دیدگاه دینی مزخرف نیست اثبات کنید راهکارم دکتر یا روانشناس ....

با نهایت احترام برای کسی اثبات میکنم ک حداقل باور و اعتقاد پایه رو داشته باشه نه مطلق انکار کنه 

با نهایت احترام برای کسی اثبات میکنم ک حداقل باور و اعتقاد پایه رو داشته باشه نه مطلق انکار کنه

اعتقاد پایه چیه عزیز وقتی همش مزخرفه 

شما بر اساس علم و شواهد و مدارک اثبات کن

/      /  
قبلش صدا حس میکردم از سمت اتاق کمد هاچشم هامو که باز کردم کنار تخت دیدمش یعنی اگه تو اتاق خواب نبود ...

قطعا از هوشیاری و حال روحی و عدم خستگی مطمئن هستین در اون زمان ؟ چون برخیا میگن توهم بوده یا اشاره به اسکیزوفرنی دارن 

انگار که صرف یکبار دیدن دلالت بر این بیماریه !

دقیقا کسانی ک توهم تلقی میکنن توهم و خواب حس ترسی من ا گذشت زمان ایجاد نمیکنه جو سنگین درک نمیشه تو ...

توضیح نده براشون چون درک نمیکنن  مگر اینکه تجربه کرده باشن 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

اعتقاد پایه چیه عزیز وقتی همش مزخرفه شما بر اساس علم و شواهد و مدارک اثبات کن

در قران وجود اجنه به صراحت ذکر شده در جهان هستی بخش ماورا  وجود داره و صرفا متشکل از وجود انسان ها نیس درسته ک ابعاد وجودی و چارچوب زیستی ما متفاوت از بعد ماوراست اما این دلیلی بر عدم دسترسی و عدم امکان ارتباط ما نمیشه 

میدونم میخوای حالت روحی و وضعیت ذهنی رو از حیطه روانشاسی بررسی کنین اما من از ارتباط مدام و دیدن مستمر صحبت نمیکنم 

اینک مزخرف تلقی میکنید باور و عقیده مخالف رو بیشتر شما به روانشناس احتیاج دارین ک نمیتونین نظر مخالف رو بااحترام تفسیر و نقد کنید