2777
2789
عنوان

برا عقد داداشم تا جنوب برم موندم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی برو ولی نرو خونه پدر عروس و پیش خانوادت ی مسافرخانه یا هتل بگیر یک شب

بابا خونواده من خسیسا برای نشون کردن رفتن موندن تو خونه اونا ...اونا دعوتشون کردن موندن خونشون من مثل خونوادم راحت نیستم اصلا...خانوما نوشتن بعضیاشون قطع ارتباط میکردم فلان...اخه چرا وقتی یک نفر احترام میذاره برا عروس رو تخم چشمش ولی قطع ارتباط کنی بخاطر نرفتن چه حرفیه واقعا که...هنوز ندیده نشناخته بخاطر نرفتن به عقد این همه را قطع ارتباط...

شاد و سلامت باشید 💐

ن والا اگه ناراحت بشه بی درکه

والا استارتر بیشتر از اینکه دیسکش براش مشکل ساز باشه

نگران زیبایی خواهر عروسه وگرنه اصلا مطرحش نمیکرد

الان بهش بلیط هواپیمام بدی نمیره

چون خواهر عروس خوشگله🥴

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بابا خونواده من خسیسا برای نشون کردن رفتن موندن تو خونه اونا ...اونا دعوتشون کردن موندن خونشون من مث ...

شما به جور تنظیم کن روز عقد بری فرداش برگردی 

یه شب هتل میمونی 

اصلا الان فصل مسافرت جنوب 

به بهونه عقد یه مسافرت هم برید 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
مسیر طولانیه دیگع عروس حق نداره ناراحت بشه

عروس ناراحت بشه یا نشه چیکار کنم دوستان...مهم اینه که بیاد اینجا تهران زندگی میکنه و من بعنوان خواهر همسرش پاگشا میکنم رو چشممم احترامشون میکنم نمیدونم دیگه واقعا چی بگم...امیدوارم درک کنه چون من ارتباطم با مادرمم خوب نیست خیلی زود از هم ناراحت میشیم...

شاد و سلامت باشید 💐

عروس ناراحت بشه یا نشه چیکار کنم دوستان...مهم اینه که بیاد اینجا تهران زندگی میکنه و من بعنوان خواهر ...

کاملا درکت میکنم چی میگی ببین خودت چجوری در آرامشی همون و انجام بده حرف کسی هم برات مهم نباشه فقط خوووودت

والا استارتر بیشتر از اینکه دیسکش براش مشکل ساز باشهنگران زیبایی خواهر عروسه وگرنه اصلا مطرحش نمیکرد ...

عزیزم شما فکر کنم مشکل داریدا...من همه چیزو مطرح کردم و مشکلم زیبایی خواهر عروس نیست مشکلم هیجانی رفتار کردن مادرم...بله قصدم نرفتن هست بدلیل هزار دلیل اینجا هم مطرح کردم تا نظر دوستان رو بشنوم و تصمیم نهایی بگیرم انسانیم دیگه...شما لطفا اروم باشیدم عزیزدل بخدا من نیت صلح و خیر دارم نمیدونم طرز فکرتون چی هست عزیز

شاد و سلامت باشید 💐

کاملا درکت میکنم چی میگی ببین خودت چجوری در آرامشی همون و انجام بده حرف کسی هم برات مهم نباشه فقط خو ...

توکل برخدا ممنون از همه وقت گذاشتین

شاد و سلامت باشید 💐

عزیزم شما فکر کنم مشکل داریدا...من همه چیزو مطرح کردم و مشکلم زیبایی خواهر عروس نیست مشکلم هیجانی رف ...

عزیزم شما حسودی من مشکل دارم؟؟؟

دقیقا حسودی 

شوهرت خواهر عروسو هم نبینه تو خیابون پر دختر خوشگله

اونا رو چیکار میکنی

تا صب ریپلای کنی

فقط حسادت خودتو نشون دادی تموم شد رفت

روز خوش🫱🏻‍🫲🏽🤌🏻

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
دقیقا من کادو میدم پاگشا میکنم نوکرشم هستم داداشم ولی راه دور دوروز موندن خونه اونا (خونه عروس و ماد ...

واااای فک من بک سفر درمیاد و‌نری 

من با کله میرن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست