2777
2789
من فقط میدونم همین که دیدمش دچار یه شک شدم و قدرت تکلمم رو تو اون لحظه از دست دادم.یعنی داشتم فکر می ...

چجوری میشه همه حسا مشترک باشه و بعضیا بگن توهمه ؟ 

منم بدنم قفل شد یعنی اراده برای فرار و فریاد داشتم اما سنگینی غیر ارادی مانعش میشد یا نمیزاشت حرف بزنم 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

چجوری میشه همه حسا مشترک باشه و بعضیا بگن توهمه ؟ منم بدنم قفل شد یعنی اراده برای فرار و فریاد داشتم ...

پیگیرش نباش

الان نشسته داره بهت میخنده😂😂😂😂

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری میشه همه حسا مشترک باشه و بعضیا بگن توهمه ؟ منم بدنم قفل شد یعنی اراده برای فرار و فریاد داشتم ...

پیگیرش نباش

الان نشسته داره بهت میخنده😂😂😂😂

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

من خونمون صدای قرآن میاد بجز خودمون برادرم و چند نفر دیگه هم فهمیدن یا خواهر شوهرم چند بار ناراحتم کرد یه دقیقه بعد جلو همه الکی الکی بدنش خون آمد که. فهمیدن قسم میخورد گفت آمدم خونتون من بیرون بودم فقدر دخترم بود می‌گفت میخواستم نماز بخونم گفت به مردی بهم گفت اجازه گرفتی اینجا نماز میخونی من خودم خیلی اتفاقها افتاده برام خیلی دوستش

ون دارم

اره همش بد بیاری داشتیمبزور دل کندم خونم خیلی خوشگل بود اجر به اجرش سلیقه خودم بودشوهرم بروز فروختاز ...

عزیزم خداراشکر ..واقعا بعضی مگان ها سنگینی دارن و مانع پیشرفتن‌ماهم خونه مون سنگینی داره ولی خوب نمیفروشن..الان خونتون دوبلکسه؟ 

عزیزم خداراشکر ..واقعا بعضی مگان ها سنگینی دارن و مانع پیشرفتن‌ماهم خونه مون سنگینی داره ولی خوب نمی ...

نه الان یه طبقه اس

دیگه اون سنگینی نیست

خونه قبلی اتاق خوابمون خیلی نحس بود شوهرم اصلا دستبزن نداره ولی تو همون اتاق شوهرم چند بار منو بچمو بی دلیل کتک زد پسرمو زیر مشت ولگدش داشت میکشت در اتاق خواب بدون اینکه کلید در باشه قفل شد نتونستم برم تو کمکش کنم آنقدر جیغ کشیدم شوهرم اومد باز کرد گفت در قفل نیست ولی خدا شاهده با دست و لگد میکوبیدم به در باز نشد 

نه الان یه طبقه اسدیگه اون سنگینی نیستخونه قبلی اتاق خوابمون خیلی نحس بود شوهرم اصلا دستبزن نداره ول ...

وای چقدر بد بوده پس چقدر سنگینی داشته ..خیلی خوب کاری کردید فروختید انشالله خونه جدید مر از آرامش و عشق و برکت باشه براتون عزیزم