الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من زار دارم مراقبم هست هرکس اومده خونمون متوجه شده یه صدای صوت قرآنی داره آدم عاشقش میشه چند نفر فهمیدن بیشتر نمیگم ولی اگر کسی ناراحتم کرد خیلی بد میشه براشون
چجوری میشه همه حسا مشترک باشه و بعضیا بگن توهمه ؟ منم بدنم قفل شد یعنی اراده برای فرار و فریاد داشتم ...
من خونمون صدای قرآن میاد بجز خودمون برادرم و چند نفر دیگه هم فهمیدن یا خواهر شوهرم چند بار ناراحتم کرد یه دقیقه بعد جلو همه الکی الکی بدنش خون آمد که. فهمیدن قسم میخورد گفت آمدم خونتون من بیرون بودم فقدر دخترم بود میگفت میخواستم نماز بخونم گفت به مردی بهم گفت اجازه گرفتی اینجا نماز میخونی من خودم خیلی اتفاقها افتاده برام خیلی دوستش
عزیزم خداراشکر ..واقعا بعضی مگان ها سنگینی دارن و مانع پیشرفتنماهم خونه مون سنگینی داره ولی خوب نمی ...
نه الان یه طبقه اس
دیگه اون سنگینی نیست
خونه قبلی اتاق خوابمون خیلی نحس بود شوهرم اصلا دستبزن نداره ولی تو همون اتاق شوهرم چند بار منو بچمو بی دلیل کتک زد پسرمو زیر مشت ولگدش داشت میکشت در اتاق خواب بدون اینکه کلید در باشه قفل شد نتونستم برم تو کمکش کنم آنقدر جیغ کشیدم شوهرم اومد باز کرد گفت در قفل نیست ولی خدا شاهده با دست و لگد میکوبیدم به در باز نشد