2777
2789
عنوان

شما اگه کسی هرروز بیاد خونتون از ساعت چهارونیم تا نه نه و نیم شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 100 پست
قصدشم فقط دخالت وفوضولی بود اگه خواهرم یا مامانم زنگ میزد همینجور تو دهان من نگاه میکرد ببینه چی میگ ...

ولی شوهر من بهش نمیگه که هرروز نیا.اکه گفت مادرشوعرم جنگ جهانی سوم راه میندازه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو سه روز برو بیرون

دو سه روز دراز بکش 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

وای چه آدم مزخرفیه من حالم بهم میخوره از این مادرشوهرای مزاحم و حال بهم زن

هیچ کارش هم نمیشه کرد جز بی محلی

دوست من این مشکل رو داشت تصمیم گرفت در رو به روی مادرشوهرش باز نکنه؛ دو سه بار بهش از پشت در گفت الان کار دارم لباسم مناسب نیست یا وسط شستن سرویس بهداشتی ام برو بعدا بیا 

اونم دیگه نیامد البته قهر کرد که دوستم خوسحال شد   

خیلی راحت بدون ناراحتی بهش بگو مادر جون بچه ها وقتی شما میاین روی درس متمرکز نمیشن. خیلی دوستتون دار ...

خب چرا نگه که مزاحمت کردین مادرجون؟

مادرجون حداقل 60 سالش هست؛ یعنی 60 سال تو جامعه زندگی کرده روابط انسانی رو دیده. خودش هم مادر داشته تربیت یادش بدن

اونوقت هنوز یاد نگرفته که این همه ساعت طولانی نیاد خونه عروس و مزاحم آرامش و زندگی اون نشه؟ این رفتار غیرعادیه و سزاوار احترام نیس

نه هیچ کاری نمیکنه .از جاش تکون نمیخوره .فقط برا دستشویی و نماز پا میشه

چ وحشتناک 

غر غر کن وقتی میاد بگو می‌خوام بچرو ببرم پارک بشین میاییم و... تا کم کم میاد 

انقددددد بدم میاد بعضی مادذشوهرا فک‌ میکنن خونه پسر مال خودشونه عروس هم نوکرشون

منم مشکل شما رو داشتم عزیزم 

اتفاقا اینکه کار بهش بدی جواب نمیده ،بدتر فکر میکنه اون نباشه تو نمیتونی زندگیت رو جمع کنی و لازمه هر روز بیاد رو زندگی پسرش کنترل داشته باشه

من این روش رو امتحان کردم وقتی شوهرم بود پیش اون خوب باهاش حرف میزدم و رفتارم عادی بود تا تنها میشدیم اصلااا حرفی باهاش نمیزدم هر چی میگفت با بله و خیر جواب میدادم 

کتاب میخوندم 

فیلم می دیدم با گوشیم و ..

این باعث شد که دیگه دوام نیاره و چند ساله نجات پیدا کردم