2777
2789
عنوان

شما اگه کسی هرروز بیاد خونتون از ساعت چهارونیم تا نه نه و نیم شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 100 پست
به پاش نشین باهاش هم کلام نشو موزیک بذار کارای خونه رو انجام بدهخودتو مشغول کارا و درس بچه هات و آشپ ...

دیگه مجبورم همین کارها کنم که از دستش راحت بشم.خودش اجازه نمی‌ده هیچکی بیاد خونش .حتی برا نگهداری از مادرش سختشه .ولی توقع داره همه جا بره و محبت ببینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ‌وحشتناک از صب زود چندبار بزن بیرون کمکت هم میکنه؟اگه کمک باشه خوبه باز ولی از اینا ک بیاد بشینه و ...

نه هیچ کاری نمیکنه .از جاش تکون نمیخوره .فقط برا دستشویی و نماز پا میشه 

اشتباه نکن نمیخواد به کسی بگی قبل اومدنش هر روز برو خونش دو دفععه که بری حساب کار دستش میاد.

خونه ما بی‌خبری میاد ولی خونه اون یکی پسرش از قبل بهش زنگ میزنه یا میگه شاید خواب باشن یا میگه شاید بیرون باشن

خواهر شوهرت به مادرش گفت ؟

اره عزیزم هربار زنگ میزد میگفت خونه داداشتم میومد اینجا ناهار میخورد میخوابید اونم گفت بابا تنهاست بشین خونت خب اونا هم راحت باشن ...مادر شوهرم لذت میبره بشینه نگاه کنه جلوش خم و راست بشی خدمتشو بکنه عروس به زبون میاره میگه...عقده داره تو حرفاش مشخصه میگه باید عروس بیاد مادرشوهرشو از تنهایی دربیاره  کاراشو بکنه حس ملکه بودن بهش دست میده 

اره عزیزم هربار زنگ میزد میگفت خونه داداشتم میومد اینجا ناهار میخورد میخوابید اونم گفت بابا تنهاست ب ...

ولی متاسفانه مال ما هیچکدوم بهش نمیگن تازه تشویقش هم می‌کنن با وجود اینکه بارها به جاریم گفتم به خاله های شوهرم گفتم .

ی روشی هم که یکم بد ذاتی میخاد بی محلیه بری اتاقت بگی  خوابم میاد یکم ناجوره ولی خب ...‌یجوری که انگار خونه خالی اومده درو دیوار تماشا کنه شاید بهش برخورد  ...این مدل ادما مهر طلبو یکمم کنجکاو زندگی ادمن

وا یعنی نمیبینه کار داری؟ 

من اوج کارم اون ساعته کسی بیاد میبینه چقدر کار دارم خودش میره

یا بهش میگم ببخشید من نمیتونم الان ازتون پذیرایی کنم 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

سخته ولی ی مدت اومد خونت سریع برو اماده شو بگو میخواستم بزم فلان جا چرا خبر ندادی میای

چند بار اینکارو کن بدونه باید خبر بده 

بعدشم اون دیگ احترام خودشو اورده پایین ب نظرم رک بگو بچه ها باید زود بخوابن ۸ ک میشه خاموشی بزن 

تانهو نیم میمونه پس بچه ت ک مدرسه میره کی میخوابه؟