2777
2789
عنوان

دلم و با بچه سوزوندن

881 بازدید | 81 پست

ماجراهای که پیش اومده و بخاطر اینکه خانواده شوهرم مریضیم و میزدن سرم و دوبار سقط که تا دم مرگ رفتم و مادر شوهرم سرزنشم کرد(البته آزمایش دادیم و وضع اسپرم شوهرم افتضاح بود و شکر خدا کن از نظر باروری سالم بودم)باهاشون قطع ارتباطم...

هرچند شوهرم یبار بهم گفت تو لایق مادر شدن نیستی که خدا به ما بچه نداد و بازم من و مقصر دونست...

من کل خانواده شوهرم و آنفلو کردم چون خیلی کلیپ های اینکه من بد ذاتِم فلانم شیطانم می‌فرستادند... فقط پدر شوهرم موند...

اینم بگم بچه جاریم که بعد من ازدواج کرده بود به دنیا اومد و چون این جاریم پشت سر کن حرف زده بود و فهمیده بود من بیمارستان بستری شدم یه زنگ هم نزده بود من دیگه کاری بهش نداشتم و کلا نمیخواستم هیچ کدوم و ببینم...يهو ديروز از طرف پیج پدر شوهرم یه عکس اومد باز کردم دیدم عکس جاریم و شوهرش و بچه رو برام فرستادن! یعنی اینکه بگن آره خدا به این بچه داد به تو نداد... سريع دیدن سین کردم پاک کردن...جوری قلبم سوخت و آنیش گرفتم خدا میدونه....تا صبح فقط میگفتم خدایا چرا به من بچه ندادی به مني که یه گربه دم خونه ببینم بهش غذا میدم که از تو ناامید نشه اون وقت این جاریم که همه رو مسخره می‌کرد و کلی حرف می‌زد پشت سر این و اون مادر شد!

خیلی ناراحت شدم به شوهرم گفتم گفت تو دروغ میگی و اونا همچین کاری نمیکنن..

صبح که رفتم سرکار قلبم گرفته بود. و مریضیم عود کزده بود.... يهو شاگردم در زد وبهم گفت خانم یه تیکه از فرش حضرت عباس و آوردم بیاین برای تبرک ببینین...جوری منقلب شدم خدا میدونه....حس کردم حضرت عباس دل شکسته من و دیده نشونه فرستاده...درست همون لحظه...

واقعا نشونه بوده؟

ببخشید ولی شما شوهرت آدم درستی نیست چرا می‌خوای از این آدم بچه بیاری شوهرتو نشون داده چه آدم بیشعور و کم شخصیتیه یعنی واقعاً این آدم ارزش داره که بخواد بابای بچه‌ات بشه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

وا خب مشکل از پسر خودشونه😑

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم. بچه داشتن. مهم نیست. اینکه بچه ی سالم و صالح بچه با تربیت بچه اهل. بزرگ کنی این مهمه. ا ...

بله درسته

من همه اینها خط قرمزم هست

و فهمیدن برادر شوهرام مشروب میفروشن میخورن قطع رابطه ام

خوبیایی هم داره....اما همش پشت خانوادشه

این آدم هر خوبی هم داشته باشه ارزش ادامه زندگی نداره نمی‌دونم چه جور از این آدم می‌خوای بچه بیاری آدمی که یه مشکلی داری به جای اینکه پشتت باشه می‌زنه و مشکلو تو سرت هر چقدرم خوبی داشته باشه آدم درستی نیست

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

ان شاءالله که به حق باب الحوائج حضرت ابوالفضل به زودی مادر بشی🤲

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!