2777
2789
عنوان

میخوام شغلمو ول کنم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما خودت بچه کجاییمنم چندباری رفتم تهران و تجربه های عجیبی داشتممثلا ی اقایی اول صبح وایساده ب ...

من شمالم 

کلا دو هفته موندم برگشتم😂

اگ واقعا علاقه داری برو ولی خیلی مراقب باش و جوانب و بسنج ..کراش؟چقد خوش بینی کراش کجا بود مگه منو دیده بود 

گفتی 29 سالته انگار خیلی افکار پخته ای نداری 

درهرحال خدا پشت و پناهت هرجا ک هستی و میری🖐

همون بهتر تو یه نفر نیومدی تهرانهمونجا بمون و به موندنت ادامه بده بی ادب

زیاد خوشحال نشو چون واسه مسافرت میام 😊

بی ادب؟یادم نمیاد چیزی فکر کنم چیزی که شما گفتی توهین بود که من اهمیتی نمیدم😁

من شمالم کلا دو هفته موندم برگشتم😂اگ واقعا علاقه داری برو ولی خیلی مراقب باش و جوانب و بسنج ..کراش؟ ...

کراش چیه چی میگی😐

ن عزقزم شما پیام منو فک کنم اشتباه خومدی

من فقط تجربیات تهرانمو تعریف کردم 

کجا اسم کراش اوردم

و این پ ربطی داره ب پخته نبودنم😐

استارتر دقیقن آدمایی مثه همین ایشون توو تهران پرررن پررررریعنی خاستی بیای تهران حواست به امثال ایشون ...

معلوم نیست از چی میسوزی چقد عقده ای هستی 

ارزش نداری دیگه جوابتو بدم نوتیف پیامتو پاک میکنم 

چیشد بچه جون برخلاف میلت حرف زدم برات سنگین بود 

امثال من پرن؟مثلا کیا چجورین چرا نمیتونی منظورتو درست بگی😂😂چقد سمی هستی 🤢همه ک نباید خوب باشن مثل تو زیاده 

کراش چیه چی میگی😐ن عزقزم شما پیام منو فک کنم اشتباه خومدیمن فقط تجربیات تهرانمو تعریف کردم کجا اسم ...

نگفتی اون احتمالا روت کراش بوده😐😐

وقتی برداشتت اینه که کسی زنگ زده میگه چرا نیومدی واسه کار کراش زده پس نمیتونی خیلی عاقل باشی 

شایدم باشی این برداشت من بود 

کراش چیه چی میگی😐ن عزقزم شما پیام منو فک کنم اشتباه خومدیمن فقط تجربیات تهرانمو تعریف کردم کجا اسم ...

تو حتی بلد نیستی درست حرف بزنی با کسی ک اینهمه برات وقت گذاشته اونم تو همچین ساعتی که فقط بتونی درست تصمیم بگیری 

نگفتی اون احتمالا روت کراش بوده😐😐وقتی برداشتت اینه که کسی زنگ زده میگه چرا نیومدی واسه کار کراش زد ...

اها اون پیامو میگی

تو حرفتو جوری زدی ک ادم اینجوری برداشت کنه

وقتی میگی طرف چون صدام خوب بوده پیگیر شده بری سرکار خب این ینی چی؟ طرف تو رو ندیده نشناخته اصرار داره بیای سرکار معنیش چیه؟ بعدم گفتم شاااید کراش داره.. شاید

چون من دیدم ک طرف بیشتر از اینکه دنبال نیرو باشه دنبال اینه با طرف لاس بزنه و... و خیلی دیدم از این موارد

بابت اینکه وقت گذاشتی ازت متشکرم و برام با ارزشه و ازت یاد گرفتم

اما ظاهرا ذهن بسته ای داری و زود بهت برمیهوره و با ی کلمه طرفو قضاوت میکنی

یکم رو خودت کار کن برا خودت میگم تندی یکم

اها اون پیامو میگیتو حرفتو جوری زدی ک ادم اینجوری برداشت کنهوقتی میگی طرف چون صدام خوب بوده پیگیر شد ...

عزیزم من نیاز به نصیحت شما ندارم اتفاقا من خیلیم ذهنم بازه و به مهاجرت به خارج هم فکر کردم🙄این معنیش کراش زدن نیست سوع استفاده س

من آدم واقع بینی ام مسائل و اونجور که هست برداشت میکنم نه مثل اون ...روانشناسی زرد که برو همه چیز عالی میشه از منطقه امن بیا بیرون آدم باید جوانب و بسنجه ممکنه واسه یکی خوب باشه واسه یکی خیلیم بد باید ببینی اعتماد. به نفسشو داری روحیه شو داری من اگه ترسو بودم که نمیرفتم واسه کار ی شهر دیگه😐

خواهش میکنم