2777
2789
عنوان

میخوام شغلمو ول کنم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 74 پست
دختر دیوونه ای؟؟؟دختر تنها تو شهر غریب بفهمن شهرستانی هستی ...تهران جهنمه من رفتم یجا میخوای بری دوس ...

وییی چرا اینجورین

پس چرا خیلی از دخترای اطراف ما رفتن😢

ینی برا ی کار ساده هم انقد گیر میدن؟

بعد درو داف برا چیشونه🤦‍♀️🤦‍♀️

دلیلش چیه ب شهرستانی کم کار میدن

ارایشگری دوره رفتم، زبان دوره ttc رفتم، برنامه نویسی و طراحی وب دوره رفتم، اینارو اصلا خوشم نیومدخیا ...

عکاسی طبیعت ومنظره که اصلا بازار نداره 

این دوره هایی که دیدید همش جزو مهارت های پولسازه 

بنظرم اگه رو یکیش تمرکز کنید موفق میشید 

الان یجوری شده قید علاقه رو باید بزنی و سمت جیزی بری که پول بسازه 

البته اگه درامد برات مهمه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیارو امتحان کردید چه دوره عایی دیدید؟ من خودمم الان دنبال کارم و‌واقعا سرگردون و ناراحت ۲۴ سالمه

دوست دارم کاری باشه که خیلی آموزش نداشته باشه، و اینکه کار با دست باشه اعصاب پشت سیستم رو ندارم

۱۴۰۴/۷/۲۵

چیا بلدب

کامپیوتر 

Icdl 

انواع و اقسام کارای هنری 

نرم افزارای معماری و طراحی 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

عکاسی طبیعت ومنظره که اصلا بازار نداره این دوره هایی که دیدید همش جزو مهارت های پولسازه بنظرم اگه رو ...

اصلا نمیتونم متمرکز بمونم اگه علاقه نداشته باشم

مثلا همین برنامه نویسی رو خیلی روش وقت گذاشتم ولی هیچی که هیچی

بقیه رو اصلا علاقه نداشتم

۱۴۰۴/۷/۲۵

وییی چرا اینجورینپس چرا خیلی از دخترای اطراف ما رفتن😢ینی برا ی کار ساده هم انقد گیر میدن؟بعد درو دا ...

نه عزیزم تهران پر از مهاجره پس اگه بهشون کار نمیدن چرا موندن!!!

فقط باید اول تکلیف خودتم روشن کنی ببینی از پس چه کارایی برمیای

کار پیدا کنی بیای

به نظرم اگه علاقه داری بری توو کار ناخن درآمدش خوبه

مخصوصن بعد از چند وقت که بگذره تجربه بیشتر بشه میتونی توو سالن‌های بالاتر میز بگیری کار کنی

دوست دارم کاری باشه که خیلی آموزش نداشته باشه، و اینکه کار با دست باشه اعصاب پشت سیستم رو ندارم

خب خیاطی مزونی عالیه اگه حوصلشو دارید یا ارایشگری 

منم به جفتش فکر کردم

وییی چرا اینجورینپس چرا خیلی از دخترای اطراف ما رفتن😢ینی برا ی کار ساده هم انقد گیر میدن؟بعد درو دا ...

خب از دخترای اطرافت بپرس این تجربه من بود 

کارشون چیه‌ اونجا 

آژانسای پروازی راحت تر برمیدارن و محیطش خوبه تقریبا 

ولی ساعت کاریش زیاده من اصلا تو خودم نمی بینم ۹ صبح برم سرکار تا ۵ ۶ عصر واقعا زیاده ۹ صبح تو تهران ینی ۵ ۶ صبح بیدار شدن!

در و داف حالا نه منظورم چهره موجه آرایشی شسته رفته مثلا من خودم اهل آرایش نیستم 

آره کلا تو کار سخت گیرن یادمه راننده ماشینی که یبار باهاش رفتم یکم باهام حرف زد گف چرا اومدی و اینا گف اصلا ب کسی نگو از شهرستان اومدی ...

خب از دخترای اطرافت بپرس این تجربه من بود کارشون چیه‌ اونجا آژانسای پروازی راحت تر برمیدارن و محیطش ...

مرسی عزیزم حرفات دیدمو بازتر کرد

اگه چیز دیگه ای هم تو ذهنت اومد بهم بگو

اتفاقا از این دوتا از همه بیشتر بدم میاد

چرا ؟ 😀

چقد عجیبالان از ۱۰ نفر ۸ نفرش مهاجرن

بآید خیلی زرنگ باشی ببینن شل ولی اصلا بت کار نمیدن 

رفت آمد سخته پر هزینه س مسیر براشون مهمه 

شما نمیدونی اونایی ک دارن کار میکنن چ شرایطی دارن راضین نیستن منی ک رفتم از نزدیک لمس کردم میدونم البته بستگی ب تجربه کاری خودشم داره ولی خب امنیت پایینه بخصوص بخوای بری خارج از شهر ینی تا حالا نشنیدی بلاهایی ک سر دخترا میارن