2777
2789
عنوان

میخوام شغلمو ول کنم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 74 پست
نگفتم کار نمیدن در کل شرایط خوبی نداره اونم واسه ی دختر تنها

بله نگفتی کار نمیدن گفتی کم کار میدن

انقد دخترای تنها از شهرستان اومدن تهران مشغول کارن

بعد یه سریاشون خاهر یا برادرشون هم میان پیششون

کسی که میاد تهران مثه کسیه که مهاجرت میکنه به یه کشور دیگه برای بهبود حتا نسبی اوضاع

باید فکر همه جاشو بکنه

تازه اینجا هممون زبون همو میفهمیم اونی که میره یه کشور دیگه خیلی چالش برانگیزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله نگفتی کار نمیدن گفتی کم کار میدنانقد دخترای تنها از شهرستان اومدن تهران مشغول کارنبعد یه سریاشون ...

خب؟ آره دقیقا مثل ی مهاجره گفتم که شما از دور یچیزی دیدی 

من از نزدیک دیدم خیلی از دخترا تو همون تهران بیکارن

خواهش گلم تو کار قبلیت چی بوده چه کارایی بلدی

کارم دولتیه و چیزی نیست ک ب درد بیرون از محیط کارم بخوره

تخصص خاصی ندارم. مدرک ای سی دی ال دارم. ی دوره ارایشگری عمومی گذروندم. ی دوره چرم دوزی. رنگ مو و اینام در حد مقدماتی بلدم

شما خودت مال کجایی؟خداخیرت بده داشتم شوک میشدم یکم اروم گرفتم با حرفت

من تهرانم 

واقعن تهران انقدم بد نیست

شلوغه ترافیکه دوده متاسفانه و دزد گوشی زیاده

ولی وقتی میای شهر بزرگ باید خیییلیییی حواست جمع باشه

اولش فقط خودتی و خودت بعدش یواش یواش تجربه کسب میکنی

سعی کن ایشالا اومدی اصلن به کسی نگی تنهایی

همیشه اینجوری باش که خانوادم هم اینجا هستن

چند سالته اسی؟

کارم دولتیه و چیزی نیست ک ب درد بیرون از محیط کارم بخورهتخصص خاصی ندارم. مدرک ای سی دی ال دارم. ی دو ...

پس اصلا نرو وقتی کار دولتی داری مشکلت چیه که میخوای بری دنبال ‌کارای بدرد نخور

وای یادمه یجا تماس گرفتم واسه کار من صدام خوبه 

باورت میشه وقتی نرفتم مرده دو سه بار زنگ زد چرا نیومدی😂بیا😐واقعا عجیب بود 

بآید خیلی زرنگ باشی ببینن شل ولی اصلا بت کار نمیدن رفت آمد سخته پر هزینه س مسیر براشون مهمه شما نمید ...

مگه همه جای ایران بلا سر دخترا نمیاد؟

اصن برای چی بره بیرون از شهر؟!

وقتی درآمد بالا باشه هزینه هم میره بالا

همه جا سختی خودشو داره

آدم بخاد ریسک نکنه و از نقطه امنش نیاد بیرون همونجایی که هست فقط درجا میزنه

بآید خیلی زرنگ باشی ببینن شل ولی اصلا بت کار نمیدن رفت آمد سخته پر هزینه س مسیر براشون مهمه شما نمید ...

عزیزم شما خودت بچه کجایی

منم چندباری رفتم تهران و تجربه های عجیبی داشتم

مثلا ی اقایی اول صبح وایساده بود رو ب روم خیابونم خلوت، خودشو میمالوند تند تند و انگشتش تک دهنش بود.. وحشت کردم و جیغ زدم گفتم برو تا زنگ نزدم پ لیش

یا ی مرد مسن تو مترو بهم گفت چرا دست از این گرفتی (دستگیره) بیا دست از کت خودم بگیر🤦‍♀️😢

ی بارم ک عصر تو پیاده رو راه میرفتم اینقد پاشین واسم بوق زد و وایساد ک خودم تعجب کردم اخه لباسم بلند و پوشیده بود کاملا و ی اقایی ب طرز مریضی بهم گیر داد بیا سوار شو کارت دارم میگم کااارت دارم و حالت عصبی داشت😐

مگه همه جای ایران بلا سر دخترا نمیاد؟اصن برای چی بره بیرون از شهر؟!وقتی درآمد بالا باشه هزینه هم میر ...

حرفای شما درسته ولی شبیه روانشناسی زرده من واقع بینانه گفتم..بله همه جا دزدی و تجاوز هست اما تو تهران خیلی بیشتره نمونه ش الهه بیچاره گه اتفاقا تهرانی بود 

چرا بره خارج شهر؟چه سوال عجیبی خب شاید مثل الهه بخواد خارج شهر خونه بگیره یا فامیلی کسی خارج شهر داشته باشه 

من خاله م خونش خود تهران نبود اطراف بود و واقعا با سختی و ترس میرفتم سعی می‌کردم فقط اتوبوس سوار شم چون اصلا نمی دونی ماشین شخصی واقعا مسافر کشه یا ..کش😐😂

من تهرانم واقعن تهران انقدم بد نیستشلوغه ترافیکه دوده متاسفانه و دزد گوشی زیادهولی وقتی میای شهر بزر ...

۲۹ سالمه

موقع اومدن ب تهران دیگه چیارو باید مراقب باشم؟

حس میکنم سخته یادگرفتن مسیراش

ب نظرت ماشین خودمو بیارم بهتره یا با مترو رفت و امد کنم؟

اصن رانندگی کردن اونجا سخته برا منی ک شهر بزرگ رانندگی نکردم؟