2777
2789
عنوان

کسایی کع ازدواج کردن اما از روی اجبار بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 88 پست
گاهی تقدیر سر یک ثانیه عوض میشه تا ما به راه خطا نریم..یادمون میره کجا بودیم و الان کجاییم..دیگه به ...

اگه بازیگرای صحنه بودن چرا خدا کاری کرد چن ماه بیاین برن تا از من جواب مثبت بگیرن تا من قشنگ دل ببندم بعد یهو بندازه تو دل خانوادم ک نظرشون عوض بشه

سلام دست عزیز....خب حتما شوهرت چند ویژگی داشت که پدرت و مادرت به این همه دعوا وکتک کاری ابرو ریزی راضی شدن ولی نخواستن تو با پسرعمه ات ازدواج کنی...از طرفی همه پسرها همون اول ادعای عاشقی میکنن از کجا معلوم تا آخر همون طور پیش می‌رفت..سوم اینکه هرکی با فامیل ازدواج کرده اکثرا پشیمون هستن.من داییم دختر داییش ازدواج کرده الان بچه شون کامل معلول هست و زندگیشون جهنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کس یک قمه کشی میکنه و اونقدر آدم رو اذیت میکنه بنظرت برای ازدواج و یکعمر زندگی مشترک و ازهمه مهمتر پ ...

پسر عمم قمه نکشید بابام قمه کشید پسرعمم چاقو اونم بخاطر اینکه بابام قمه در اورد 

بعد پدر من دست بزن داشت من همیشه بدنم کبود بود پسر عمم با چاقو اومده بود ک اگه منو زدن بتونه تهدید کنه 

خانوادم میگفتن باید طرف مذهبی باشه من خودم متوسطم پسر عمم در حد خودم بود اما خانوادم خیلی مذهبی میپس ...

شاید خانوادت چیزی می‌دونن راجع به طرف برای همین اینجور مخالفت کردن و شما بی خبری ازش و نخواستن بهت بگن

پسر عمم قمه نکشید بابام قمه کشید پسرعمم چاقو اونم بخاطر اینکه بابام قمه در اورد بعد پدر من دست بزن د ...

خب باشه هرچی بالاخره چاقو و قمه هردوشون بدن هرکدوم ب قسمتهای حساس بدن بخورن ادمو میکشن‌غیرازاینه؟

اصلا مطلب تغییری میکنه آیا؟

خانوادم میگفتن باید طرف مذهبی باشه من خودم متوسطم پسر عمم در حد خودم بود اما خانوادم خیلی مذهبی میپس ...

مشاوره بهت گفت اشتباه کردی؟

مگه آخه رابطه در چه حد بوده؟ تفریح و چت؟

یا عاشقانه؟

چرا گفتی کبود میکردن یعنی بابات میزده بخاطر اینکه منصرف بشی؟

ببین من بعد ۱۸ سال برا اولین بار از ی پسر خوشم اومد اونم ن ک دوست بشم اول اومد خاستگاریم ینی ی تصمیم ...

ببین سن کم ازدواج کردی فکر میکنی خبریه

چهار صباح با پسر عمت میگشتی می فهمیدی همچین توفیری هم نداره

ول کن عزیزم

I will always love you❤️💖💗

ببین من بعد ۱۸ سال برا اولین بار از ی پسر خوشم اومد اونم ن ک دوست بشم اول اومد خاستگاریم ینی ی تصمیم ...

عزیزم همچین میگی ۱۸ سال انگار ۵۰ سالههه 

۱۸ سال هنوز نوجوانیه و یه نوجوان خیلی راحت با ۴ تا کلمه قشنگ دل میبنده به طرف بدون اینکه به خیلی چیزها توجه کنه و بد و خوب روزگار رو چشیده باشه 

من خودم ازدواج تاابد نمیکنم چون به هرارویک دلیل ازدواج مشترک وازدواج رسمیو نمیپیندم باهرسختی ای با ک ...

ممنون که برام تایپ کردی 

بخدا خیلی تلاش کردم 

اگه جدا بشم که بابام با ی تیر خلاصم میکنه 

بچگی کردم گفتم ازدواج میکنم دیگه حداقل همیشه بدن درد ندارم گفتم دیگه کبود نیستم گفتم با درد و خودم میسوزم میسازم اما فهمیدم همش بچگی بود کاش میموندم کتک میخوردم بهتر بود تا اینجور زندگیم خراب بشه

نمیدونم تا چه اندازه حرفام کمک کننده است اما باز هم میگم اطرافم خیلیهاااا رو دیدم که با عشق ازدواج کردن اما با نفرت جدا شدن، کار به اون هیجانات و احساسایی که تو رابطه دوستی هست و برای هز کس شیرینه ندارم اما واقعا تا با یکنفر زیر یک سقف نرفتید مطمئن باشید نمیتونید بفهمید که وصله هم هستید یا نه چون ازدواج خیلی فرق میکنه با اون حس، چون کاملا مثل یه کتاب نخونده است ، پس اصلا برای یه کتاب نخونده خودتونو ایندتونو خراب نکنید مخصوصا اگه یا فردی هستید که با هم تفاهم دارید، عشق میتونه خیلی سریع تبدیل به تنفر بشه ، اون منطق و تفاهمه که یه رابطه زناشویی رو نگه میداره.

پسر عمم قمه نکشید بابام قمه کشید پسرعمم چاقو اونم بخاطر اینکه بابام قمه در اورد بعد پدر من دست بزن د ...

آخرش چی شد پسر عمه ات در چه حاله؟

راستی به شوهرت که نگفتی؟!آخه اکثرا جنبه ندارن..

اگر بگی دیگه تا آخر عمر فکر میکنه دوستش نداری

و این حس شک از دلش بیرون نمیره هاا..

تو فامیل و خانواده دیدم که میگم از عشق زیاد از دلشون در نمیاد که چرا زنش به فلانی فکر کرده..چه برسه به اینکه فاز عشقی بوده باشه..واااویلا...

سلام دست عزیز....خب حتما شوهرت چند ویژگی داشت که پدرت و مادرت به این همه دعوا وکتک کاری ابرو ریزی را ...

خاننواده من خیلی مذهبین اما من ن مامانم چادری اما من مانتویی سنگین مامانم اهل ارایش نی اما من در حد ملایم بله مامانم حتی اهنگم گوش نمیده ولی من بله و پسر عمم مثل خودم میگفت چون اونم مثل توعه حتما تورو خراب تر میکنه