2777
2789
عنوان

کسایی کع ازدواج کردن اما از روی اجبار بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 88 پست
احتمالش زیاده چون میگی یهو پسر عمت بعد از اینهمه داد و بیداد و ... کنار کشیده و خانوادش یهو راضیش کر ...

ببین جریانا طولانیه یه ماه بردنش مشهد بعد اومد جلو همه من چن بار گفتمش دیگه نمیخوامت دیگه نمیتونم بعدشم گف من همه تلاشام برا این بود ک تو پشتم بودی الان تو نیستی چیکار کنم واای بمیرممم 😭😭😭 گفت من خونمو با سلیقه تو ساختم لباسام با سلیقه تو خریدم الان چطور میتونی بگی نمیخوامت بعد من هی میگفتم نمیتونمم خستمممم نمیخواام بدنم درد میکنهواز،کتکایی که خوردم دیگه حسی ندارم 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین جریانا طولانیه یه ماه بردنش مشهد بعد اومد جلو همه من چن بار گفتمش دیگه نمیخوامت دیگه نمیتونم بع ...

بعد میگف تو اراده کن با میکشنم یا میبرمت ازین خونه میگفتمش ن میخواین کتک کاری کنید میگف کاریت نباشه تو اسیب نمیبینی گفتمش من میترسم تو میگی میبرمت بابام قمه دستشع تو چاقو نمیتونم ببینم دعوا میکنید 

ممنون که برام تایپ کردی بخدا خیلی تلاش کردم اگه جدا بشم که بابام با ی تیر خلاصم میکنه بچگی کردم گفتم ...

پس زندگیتو بکن فکر وحس اون پسر عمتو دور کن از خودت و هربار یادش اومد بیخیال شو وبا کارهای مختلف خودتو سرگرم کن بیخیالش شو و بچسب به شوهرت هی خوبیهاشو به یادت بیاز سعی کن دوستش داشته باشی وبهش محبت کنی وباهم خاطرات زیبا بسازین مادروپدر فحاشی ها کنن کتک ها بزنن هررفتاروتوهین وکاربدی ویاخطا واشتباه کنن مادروپدرن و وصله ی جون آدمن آدمو ب این دنیا اوردن  وقت وعمروانرژی وجون وهزینه برامون کردن ادب وتربیت کردن راه وچاه ودرست ونادرستوبهمون آموزش ویاددادن پس تو فقط خوبی ها وزحماتشونو و یه ذره محبتم داشتم ب یاد بیار نه نامهربونیهاشونو بدترین مادروپدر برای آدم بهترینن هیچ کس مادروپدر نمیشه  همسر آدم باید به آدم محبت کنه که شکرخدا همسرت بامحبته عزیزترینت بدونش خدابچه های سالمو صالح بهتون بهده اوتقدر سرگرم بچه داری بشی که دیگ فرصت غصه خوردن نداشته باشی انشاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشید برامنم دعاکن عزیزدلم

انشاءاالله اگه چله ای بلدید که تاثیر داشته باشه بهم معرفی کنید ممنون میشم

قربونت برم هر روز قرآن بخون به دلت آرامش میده 

خدا کمکت کنه 💚

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

ناز گل یادم رفت بگم با ۱۴۸۰ تماس بگیر  کمکت میکنن مشاوره مردمی بهزیستی هست 

ادرس نمیخواد چون داخلی داره شماره تو رو هم ندارن 

نگو مال کدوم شهری و اینا البته اونا نمپرسن !

فقط مشکلت و بگو یه خانمی برات مشاوره میده 

کمکت میکنه 

یه شماره چند رقمی داخلیبهت میگع که هر وقت خواستی بتونی دوباره با همون مشاور صحبت کنی 

موفق باشی گلم 😙😙😙

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀