2777
2789
عنوان

کسایی کع ازدواج کردن اما از روی اجبار بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 89 پست
خیلی جوانی هنوز اول زندگیته سعی کن خودتو با زندگیت هماهنگ کنی عزیزم شوهرت رو خوشبخت کن چرا نفوس بد م ...

عزیزم برام دعا کن منم براتون دعا میکنم 

بخدا من نمازام همه اول وقت بود الان یه سال رو ب خدا نکردممم حالم خیلی بده حقم نبود 

عزیزم برام دعا کن منم براتون دعا میکنم بخدا من نمازام همه اول وقت بود الان یه سال رو ب خدا نکردممم ح ...

انشالله به حق فاطمه زهرا اینقدر خوشبخت بشی که گذشته رو دیگه حتی یادت هم نیاد خدا بزرگه حتما خیر و صلاحی توی این ازدواجت بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم میخواد اما سه سال جون کندم اولین بارم بود عاشق میشم خیلیم تلاش کردم فراموش کنم کم اوردم شوه ...

من عاشق نشدم دوستی هم تجربه نکردم

ولی چشم انتظار یه نفر موندم..که مغرور بود..

و میگفت منتظرم بمون تا کارهامو ردیف کنم..

که حتی بعد ازدواج و بچه دار شدنم زنگید

که خیر سرش بیاد خواستگاری..احمق..

من دست و دلم لرزید

ولی بخاطر وفاداری به همسرم و اینکه به زور فراموش کرده بودم بهش گفتم اشتباه گرفتین..

سریع سیم کارتمو سوزوندم..یه سیم کارت دیگه گرفتم..

هروقت تو زندگی مشکلی داشتم حسرت میخوردم کاش با اون ازدواج می‌کردم.. ولی یه تلنگر بخودم میزنم

چه ویژگی داشت جز غرور و ازخود راضی..

شوهرم چه ویژگی هایی داره..چقدر شنوای حرفام.. 

خیالم راحت میشد که این ازدواج الکی واقعا بهترین بوده که اتفاق افتاده..

با خودم خودگویی های مثبت در مورد شوهرم میگفتم

که وقتی میومد خونه دلم براش غش میرفت..

الانم خیلی بهم وابسته ایم..خیلی..با اینکه هر روز ازش حرصم میگیره 😅

فقط دعا میکنم خدایا ما رو بهم وفادار نگهدار تا اون دنیا..

خیلی دلم میخواد اما سه سال جون کندم اولین بارم بود عاشق میشم خیلیم تلاش کردم فراموش کنم کم اوردم شوه ...

حالا که شوهرت خوبه پسرعمتو ول کن

از کجا معلوم با اون خوشبخت میشدی

رو نکات مثبت شوهرت تمرکز کن باهاش خوش بگذرون

کم کم از یادت میره

خانوادم شاید یه چیز دیدن نذاشتن

به خدا توکل کن خودش همه چیز رو درست میکنه

I will always love you❤️💖💗

گاهی تقدیر سر یک ثانیه عوض میشه 

تا ما به راه خطا نریم..یادمون میره کجا بودیم و الان کجاییم..

دیگه به خودکشی فکرنکن..

سهم تو از اول همین شوهرت بوده که میگی خوبه..

پسر عمه و بقیه فقط بازیگرای صحنه بودن..

نقش اول این فیلمنامه فقط تو همسرت هستین

پس دلت رو واسه همین مرد شخم بزن

و بذر محبت رو از همین امروز تو دلت بکار..

من عاشق نشدم دوستی هم تجربه نکردمولی چشم انتظار یه نفر موندم..که مغرور بود..و میگفت منتظرم بمون تا ک ...

انشاءالله که تا ابد به هم وفادار بمونید زندگیتون بدون مشکل باشه برام دعا کن منم دعا میکنم براتون 

ممنون که با حرفات اروم تر شدم

کس یک قمه کشی میکنه و اونقدر آدم رو اذیت میکنه بنظرت برای ازدواج و یکعمر زندگی مشترک و ازهمه مهمتر پدربودن برای بچه هات بهتره یا همین همسری ک میگی خوبه و باهاش ازدودج کردی؟ادمها همیشه غصه چیزیو میخورن ک ندارن دریغ اراینکه بهترچیزها رو دارن ولی قدرشو نمیدونن پس قدرهمسرتو بدون و از فکرپسرعمت ک روان پریشی بیش نبود باتوجه ب چیزهایی ک گفتی بیا بیرون ب همسرت هم جفا نکن

مشاوره هاهم ی وقتایی ی چی میگن واسه خودشون درسته نباید ازیه رابطه میرفتی با یکی دگ ازدواج کنی واین برای خودت بد شد اما خب حالا ک شده بیا درستش کن دگ‌سرکوفت زدنت شد ادم‌حسابی.شمام از گذشته بیا بیرون و شماره اون ادم رو پاک کن

حالا که شوهرت خوبه پسرعمتو ول کناز کجا معلوم با اون خوشبخت میشدیرو نکات مثبت شوهرت تمرکز کن باهاش خو ...

ببین من بعد ۱۸ سال برا اولین بار از ی پسر خوشم اومد اونم ن ک دوست بشم اول اومد خاستگاریم ینی ی تصمیم منطقی و احساسی 

بعد جون میدادیم برا هممم 

نمیدونم چطور بگم براتون ک درک کنید چقدر سخت بوده جدایی 

طوری بود ک روز نامزدیم من تو ارایشگاه گریه میکردم همه فک میکردن از،رو خوشحالیههه

من خودم ازدواج تاابد نمیکنم چون به هرارویک دلیل ازدواج مشترک وازدواج رسمیو نمیپیندم باهرسختی ای با کسیم که عاشق همبم خواستگاروخوطرخواه دوتا چندساله دارم همه میگن بخصوص بایکی که ساده تره ازدواج کن احساس میاد عادت میکنیدمن هرگز زیر بارنمیرم مگ میشه آدم باکسی که عاشقش نیست س ک س کنه وکنارش بخوابه والکی ابراز علاقه کنه ازدواج شوخی بردار نیست شمام هرجوربود باید راضیشون میکردی حالا گذشت رفت الانم بافکر وحس به پسر عمه ت فقط داری به همسرت خیانت میکنی دوستش نداری جداشو برگرد پیش پسرعمه ت اگر واقعا هنسرتو دوست داری نباید استرس فکرو حسش بیاد دردرونت تا فکرش اومد حواستو پرت کن و خودتو بایه چیزی مشغول کن بخدا شدنیه هرفکر آزاردهنده ای رو ک براخودمم پیش میاد هی ب خودم میگم بیخیال وخودمو مشغول میکنم حتی یه مسئله مسخره سوال میشه روم نمیشه برم بپرسم باعث خودخوری واسترسم میشه نمیپرسم چون وجهم فطعا میاد پایین میگه خلی دیوونه ای این چه سوالیه خودخوری میکنمو حواسمو پرت میکنمو میگم بیخیال انشاءالله باتوکل بخدا گخداخودش کمکم کنه شماهم همینکارو کن

عزیزم زندگی همیشه قرار نیست اون طور که ما دوست داریم پیش بره 

از فکر پسر عمت بیا بیرون هر چند می‌دونم برات سخته 

خودتو سرگرم کن به هر طریق میتونی که بهش فکر نکنی 

البته من اصلا کسی که سر چیزی چاقو کشی و ... کنه موجه نمی‌دونم برای زندگی چه بسا بعد ازدواج سر هر بحثی کتکت میزد و ... که کم نیست این موردها و همینجا توی سایت هر روز هزار تا تاپیک هست در موردش 

ضمنا اینو بدون اگه دو نفر قسمت هم باشند به هر طریق ممکن به هم میرسند مثلا دوست خودم با یه پسر دوست بود و خیلی همو دوست داشتند ولی با مخالفت شدید خانواده ها مواجه شدن و دختر عقد کرد و اتفاقا بعد دو ماه شدید به همسرش وابسته شد و به سره مسافرت و ... بودند با هم و پسر هم ازدواج کرد 

بعد از یه سال که دختر عقد بود همسرش یهو دور از جون همسر شما فوت می‌کنه و دختر داغون میشه چون خیلی همسرش و دوست داشت و هر هفته سر خاکش می‌رفت و ... و حتی عروسی خواهرش که حدود ۱ سال بعد فوت همسرش بود نرفت و گفت نمیتونم تو مجلس شادی برم چون هنوز عزادارم و ...

این وسط اون پسر هم از شانس از همسرش جدا شده بود و اینا کلا از هم بی خبر بودن و پسر با دختر ارتباط برقرار کرد و بعد چند ماه ازدواج کردند و الان به دو قلو دارن که ۸ ساله هستند 

اینو گفتم که بدونی هیییچ کس نمیتونه با تقدیر بجنگه و عوضش کنه و اگه کسی قسمت کسی باشه بالاخره بهش میرسه و اگه نرسید باید بدونه تقدیر هم نبودن و زندگیشو به خاطر این مسئله خراب نکنه 

انشاءالله که تا ابد به هم وفادار بمونید زندگیتون بدون مشکل باشه برام دعا کن منم دعا میکنم براتون ممن ...

خوشبخت باشین حتما یادت میکنم

برای خوشبختی بچه هام دعا کن که انتخاب درست سر راهشون قرار بگیره..

دعا کن اون نیت توی دلم رو خدا تو خواب بهم نشون بده..آیا مادرم راضیه یا جور میشه