2777
2789
عنوان

همسایه ی تمیز

1097 بازدید | 72 پست

من طبقه ی پایینیمون یه خانم تقریبا چهل ساله ست که خیلی تمیزه وقتی میرم خونه شون حس خوبی میگیرم ازش ...همیشه خونه ش مرتب و جمع و جور و تمیزه ...با وجود اینکه دو تا بچه هم داره ...چه از قبل خبر داده باشی و چه نداده باشی  باز هم تمیزه و جمع و جور ...یه بار نشد که یه دونه آشغال کوچولو رو فرش باشه یا یه بار سینکش ظرف کثیف داشته باشه یا حتی یه کوچولو گرد و خاک رو وسایلش باشه ...همه چیززززز مرتب ...غذا همیشه آماده و گاز تمیز ...با سلیقه و گلدون های طبیعی و سرحال ...بچه هاش همیشه مرتب و تمیز ...موهای بچه هاش یکبار هم نشده نامرتب و بافته نشده باشه ...لباس های بچه هاش همیشه برق میزنه ...ماشاءالله بهش ...واقعا بعضی مردها از زن شانس میارن ...خونه ش همیشه بوی عشق میده و گرمای زندگی داره ...احسنت بهش ماشاءالله بهش ...

اینطور زن ها پر از انرژی مثبت هستند ....شما هم اگر خواستید از زن های این مدلی اطرافتون بگید تا روحیه بگیریم و انرژی ،😍😍

جاری منم خیلی به تمیزی اهمیت میده ولی خودشوداغون کرده ازبس سابیده

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دوس دارم خونم همیشه تمیز و مرتب باشه ولی وسواسی امونمو برید انقد تو فکر نجسات و اینا میرم کلا انرژیمو میزاری واسه شستن خودم به خودم میام میببنم شب شده و کل انرژیم رفته نمیدونم چیکار کنم چجوری ترک کنم این اخلاق گند رو خسته شدم

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
جاری منم خیلی به تمیزی اهمیت میده ولی خودشوداغون کرده ازبس سابیده

نه این اتفاقا اصلا خودشو اذیت نمیکنه 

کل چون برنامه ریزی داره و رو اصول کاراشو انجام میده در نتیجه خسته هم نمیشه چون اصلا نمیزاره کثیف بشه که بخواد مدت طولانی تمیز کنه و خسته شه...

در ضمن به خودش هم میرسه ...صبح زود بیدار میشه نماز میخونه بچه هاشو راهی مدرسه می‌کنه ناهار. می‌پزه کتاب میخونه به پوست و موهاش میرسه روتین پوستی داره ....کلا به قول خودش عاشق خونه داریه 

نه این اتفاقا اصلا خودشو اذیت نمیکنه کل چون برنامه ریزی داره و رو اصول کاراشو انجام میده در نتیجه خس ...

چه خوب کاش کنارمن بودایده میگرفتم

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

بچه هااین تاپیک دوستمون مرتبط باتاپیک اسیه کمکتون میکنه انگیزه پیداکنیدبراتمیزی خونه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15008343/%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C?page=1

حالا من شاغلم دو با دو تا بچه کوچیک خونم ترکیده، تا میام یه قسمت رو تمیز کنم و برم سراغ بعدی ، قسمت ...

خب عزیزم کار خونه خودش یه پروسه ی سنگینه 

شما که بیرون هم کار می‌کنی خیلی سخت تره 

خدا قوت بهتون 

منم خیلی دوس دارم خونم همیشه تمیز و مرتب باشه ولی وسواسی امونمو برید انقد تو فکر نجسات و اینا میرم ک ...

شما مثل زندایی منی اونم ۶۰سالشه باز همونجور از خونش چرک میباره ولی وسواس خخخخ