2777
2789
عنوان

همسایه ی تمیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 72 پست
از من بپرس بهت میگم هر سوالی ازش داشتی چون دوست صمیمی هستم باهاش و خودمم دارم تلاش میکنم مثل اون شم، ...

بچه هاشوچکارکرده درست رفتارکنن خونه روکثیف نکنن ؟

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

نه این اتفاقا اصلا خودشو اذیت نمیکنه کل چون برنامه ریزی داره و رو اصول کاراشو انجام میده در نتیجه خس ...

خب یه شیفت بچش نیست بچه من ۲سالشه هر کاری میکنم باز میریزه بخدا من ۲۴ساعته سر پام آخرشم خونم بازار شام تمیز خونم ولی شلوغه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دوس دارم خونم همیشه تمیز و مرتب باشه ولی وسواسی امونمو برید انقد تو فکر نجسات و اینا میرم ک ...

وسواس خودش یه سد بزرگه برای انرژی ...

سوره س ناس و زیاد بخون 

خیلی به خودت کمک کن تا میای آب بکشی بگو بسه..اولش سخته بعد عادت می‌کنی 

آخه عزیزم مردهای الان قدر همچین زنایی رو نمیدوننددقت کرده باشی برای خواستگاری و ازدواجم دنبال زن شاغ ...

نه عزیز دلم همه هم دیگه اینطوری نیستن 

حتی اون مردها هم مطمان باش خونه ی با آرامش رو با پول عوض نمی‌کنند 

کاش بگن چطور میرسن به کارا با دوتا بچه کی میخوابن کی بیداررمیشن

همش با برنامه ریزی درست میشه 

مثلاً قطعا مثل ما ها تا این موقع شب توی گوشی نیستن و به خواب شبشون اهمیت میدن

بچه هاشوچکارکرده درست رفتارکنن خونه روکثیف نکنن ؟

بچه ها با تشر زدن و گفتن و نصیحت یاد نمی‌گیرن ،بچه ها به مرور زمان رفتار و عمل  بزرگترا رو میبینن بعد از یه مدت ناخودآگاه نهادینه میشه و تبدیل به عادت میشه براشون ....اینا هم عین مامانشون شدن ...مثلا تا یه کوچولو خورده کیک یا بیسکوییت می‌ریزه رو فرش خودشون میرن جارو نپتون رو میارن و جمع میکنند یا پوست میوه ها رو خودشون سریع خالی می‌کنند و .....

خب یه شیفت بچش نیست بچه من ۲سالشه هر کاری میکنم باز میریزه بخدا من ۲۴ساعته سر پام آخرشم خونم بازار ش ...

شما حق داری بچه ت خیلی کوچیکه 

ایده بگیر برای بزرگتر شدن بچه ت...

اصلا هم به بچه ت سخت نگیر بزار بچگیشو کنه 

تعریف نباشه منم خیلی تمیز و مرتب خونم گاهی شلوغ بخاطر بچه ها که کوچیکن ..اما اشپزخونم یک لک چربی چربی نیس .حالا خونه مامانم میرم حالم بهم نیخورهههههه خیلی خیلی شلخته هست😔🤮 نمیدونم من به کی رفتم 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

ببینید اینایی که گفتم دلیل نشه برای اینکه به بچه هاتون سخت بگیریدا 

طفلی بچه هامون توی آپارتمان های فسقلی گیر افتادن اگر همش بگیم بشین نریز نکن ،گناه کردیم ...

اولویت روح و روان بچه هامونه بعد تمیزی خونه 

ماشاءالله بهت عزیزم مامانت احتمالا خسته س به کمکش برو

نه بابا الان میگ نمیتونم حوصله ندارم و اینا ولی ازاول همین بودکثیف نیست ها فقط شلوغ وبهم ریخته هست خونشون خودشو باکارهای سنگین خسته میکنه مثلا پتو وروفرشی واینا رو میشوره خودش یا مبل و خودش میشوره بعد دیگ تا چند وقت حوصله نداره هیچکاری نمیکنه  ..حقیقتا منم دیگ توانی برام نمیمونه واقعا 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
نه بابا الان میگ نمیتونم حوصله ندارم و اینا ولی ازاول همین بودکثیف نیست ها فقط شلوغ وبهم ریخته هست خ ...

اشتباه بزرگ می‌کنه مادرتون ....

باید در خانه داری تیز هوش باشیم 

کارهای سنگین انرژی میگیره و دیگه توان تمیز کاری جزیی رو پیدا نمی‌کنیم ....

مبل و پتو و فرش رو باید حتما بدیم بیرون بشورن 

این کارهای سنگین مال قدیما بود که هم همه کمکی داشتن و هم حیاط و بهار خواب و ....

نه آپارتمان نشین ها و مشغله های امروزی